Bola Jaring!


Siapa pandai main bola jaring? Angkat kaki sambil gerakkan kening sebanyak 2 kali.. Twis twis kaki ala-ala merenyam! haha... Alkisahnya..For your information, ISZ ada dekat Sekincan right now sebab buat SBE aka PBS.. Kalau sem lepas buat SBE dekat SK PUTRAJAYA PRESINT 11(3)..KAli ni buat dekat SK PARIT 9... Jangan tanya tentang sekolah tu.. I have a really really really bad impression about that school...Lalala.. Dah,,lupakan! Tengok gambar kat atas dah? Ada ghupe jurulatih netball tak? Haha... Layan je lah..

Sempat pulak bergambar ! Mana datang payung? Ingat tak nak main dah.. Tengok dorang main, apa lagi,, nak join jugak! Excited pulak kan... Main lah dengan posisi GA.. Thats my best position! Poyo kejap! Haha... Penat kot main dengan budak darjah 6 dengan darjah 5.. Semput den! Lincah bebeno lalu makan kinderbueno! haha

Ada ghupe pemain propaganda tak! Opss... Salah.. Professional! Ngee

Ni lah team netball for SK PARIT 9.. Bila dah main! Tiup wisel pon dah tak dengar! Wisel dak main bola baling pulak dorang dengar! Abis air liur ISZ dok tiup wisel! Haha.. Bohong la tu! :P Enjoy this evening with them :) Khamis kita training lagi!

24 lying to myself:

normizarifah said...

nak belajar ngan cikgu...nak belajar

adwafarahin said...

lame da x main..rindu!

DuD said...

mm...dolu2 time skola rendah join la jgk..tp bila masuk skola menengah, skola x best..terkubur semua. depend kat skola la..skola best then br apa yg buat semua menjadi. Kena skola yg x best..cekgu pun ngaja smbil lewa..semua yg dibuat umpama melepas batuk di tangga je la..

iszieylyanziy said...

@ normi : hahaha,,jom jom jom

iszieylyanziy said...

@ adwa : kan kan,,tapi rindu nak main volleyball :(

iszieylyanziy said...

@ dud : yup! u're totally right!

najihah sahami said...

haha..siannya isz...
jaguh bola jaring la ni eh. t ley la lawan. hak2...

aNNa maRdHiaH said...

lamanyer tak men netball ...
huhu ...urat2 sume dh keras dh .

AH7 said...

jom ah main futsal isz...ade bran x?

Raji berkata said...

owh netball eh
lama xmain dh
main pun sjer2 jer xD
mcm volleyball kan netball?
eh ke salah o.O

misyamissyou said...

feewwitt! main netball ye..hhuu

noraim said...

aiyaaa, dah lama xmain bola jaring. xigt dah nak main cmne. huhu.

iszieylyanziy said...

@ mish : hahah ,,jaguh la sangat,,main pon kalah kot,,ngee,,lama sangat tinggal :P

iszieylyanziy said...

@ anna : dah sakit2 badan ni,,ngee

iszieylyanziy said...

@ ah7 : ada jek,,jom! belanja ok! kat penang,,xmo melaka,, :P

iszieylyanziy said...

@ raji : aiyoyo,,,hahha,,netball is not like voleybal la,,hahha,, :P

iszieylyanziy said...

@ misya : jom jom main,,hehe

iszieylyanziy said...

@ noraim : is pon,,l;ast main thun lpas kot

nub said...

wowowowow!! hot lah cikgu bermain bola jaring. hahahaha.

FariehanIbrahim [LBC] said...

besh nyeh!
dalame tgglkn arena perbolaan perjaringan neyh. wuwuwuu -.-'

nas said...

lama xsinggah disini is.. hehehee
bola jaring ea.. aku xmain.. leh x ajar aku main?
hehehhe.. macam pompuan plak :P

iszieylyanziy said...

@ nub : memang la hot,,,klu dok main tengah panas

iszieylyanziy said...

@ LBC : hahah,,kan kan,,dah lupa da sbnrnye

iszieylyanziy said...

@ nas : leh je,,eh,,dak laki pon ade y main gak,,heheh