HINGAQ


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua! Rindu lah nak blogwalking masa korang tengah blogwalking jugak.. Lalala.. Mesti dah baca entry ISz yang sebelum ni kan? Ramai jugak tanya siapa "dia" .. Kalau lah tetiba ISz upload gambar "dia" HINGAQ aka KECOH lah IPGK Kota Bharu agaknya.. Kan kan kan? Opss.. Terlebih sudaaaa... Di harap tiada student dari sana yang singgah membaca page ISz.. Lala..

Cerita tentang semalam.. tentang Pensyarah kami yang selalu membuat spekulasi negatif terhadap students nya.. Apa? Ingat kitorang sangap sangat ke nak buat benda tak elok dalam kelas?? Jom baca entry classmate ISz sal entry MENGAMUK sebab KERUSI!!!! Pesanan penaja "sila ambik kerusi anda dan duduk"

Hari ni result SPM keluar.. Wah, teringat zaman muda mudi dulu... (sekarang pon still muda tau) .. Pengalaman nak p ambik result mesti lah berdebar-debar.. Yang pasti, tak da lah sampai menangis pon, sebab sampai target kan.. Apa pon congaratulation to all SPM students that pass with flying colour.. Yang tak berjaya capai target.. Perjalanan jauh lagi,, buktikan yang korang pon setaraf dengan mereka! Gagal sekali, tak bermakna gagal selamanya... Chaiyokk

17 lying to myself:

chika said...

adib adek eman dpt 2...eman ckp cm bese, tp ak ase, ak nampak dye ckp smbil geleng2 kepale...huhu...

iszieylyanziy said...

@chika : nape pulak ckp smbil geleng kepala?xpaham

+akufobia+ said...

gagalers,jangan menyerah.

iszieylyanziy said...

@fobia : gagalers tu ape

izhar said...

Allah nk uji ngan bg kegagalan pd hambany...muhasabah diri insyaAllah dapat menghadapi sgl kesusahan yg menimpa
btw...comel ny ak~wut2...

iszieylyanziy said...

@beb : sokong sokong,,aik,,tetibe je comelnye aku??maceh2 ,,ahha :P

nas said...

uhuhu.. dah 3 tahun lebih aku tinggalkan dunia spm.. keh3....
rindu la bile nk amek rezut... terlompat2..sedeh...happy.. frust.. macam2.. xsama ngan time amek rezut final sem..

adan said...

alu dulu ambil spm senyum2 je walaupun target tak sampai,,huhu

cemomoi said...

sibbaik ptk dah mansuh kalu dak dari dajah satu samapi nak pencen keja, peksa! peksa! peksa! sesksaaaaaa la

iszieylyanziy said...

@ nas : hahah,,kan kan,,da 3 tahun upenya,,,,,

iszieylyanziy said...

@ adan : mmg sempi la kan

iszieylyanziy said...

@cemomoi : ahhaha,,tu lah,,exam2,,,

Nobita Sensei said...

dulu SPM dapat bape? hehe.

iszieylyanziy said...

@nobita : sikit jek,,ngee :P

SheY PuLL said...

hye....
epul dahh folow dah blog nieh.:)
besh la blog nieh..:)


JOM jengah blog epul... McD nak Bankrupt daa.. (http://sheypull.blogspot.com)

amir dan izzat adalah namaku said...
This comment has been removed by the author.
isz said...

@ sheypull : amboi,is da lme kot folow blog epul,,blog biase2 aje,, :) by the way,,thanks :)