ISZ dan Blogger


sangat excited bila dapat jumpa rakan-rakan blogger depan-depan mata jek! Ngee.. Opss.. This is not gathering or what.. Isz nak panggil "meronggeng".. First-first nak cerita jumpa Kheyuu dekat Jom Heboh Kuala Terengganu hari tu

Alkisahnya.. Is kenal Kheyuu ni dekat Sahabat Blogger.. Group yang famous amous dekat facebook tu.. Kenal punya kenal..kebetulan nak pergi Jom Heboh,.. Ajak la jumpa.. By the way, Kheyuu ni study at UMT.. So senang lah nak jumpa.. Cotton Candy next time ye yunk!


BULAN dan IEYLA dekat KLCC hari tu.. Sempat gak layan cerita 127 hour kat sana.. Dorang ni kira akak Isz lah,, Haha,, Opss.. Sebab is muda ag,,Opss... lalala ... By the way.. I malu!!! Blushing.. Wink wink wink...

Ni Isz dengan Bulan... Isz kenal dia masa sibuk dok blogwalking tahun lepas.. Tengok banyak je kan nama Bulan dekat chatbox tapi tak pulak klik! (jual mahal tak Isz) Sampai la Bulan datang blog Isz.. Dari situ lah rapat dengan Bulan ni.. She's cute.. Tak caya pergi lah blog dia.. Ngee..

Ni pulak Ieyla.. Mula rapat dengan dia pon tahun lepas lah.. Cuti akhir tahun kan boring gila.. Tataw nak buat apa.. Blogwalking je keje nya.. Ieyla ni sempoi.. Happy go lucky!

Balik dari KLCC singgah Kl Sentral.. Lepas draw duit tu jalan-jalan kejap sambil tunggu Haziq Razin aka CoretanAnakKampung... Jalan punya jalan tetiba ada lah,,sorang dak pempuan! Ayu lah dia,, Datang tegur is.. "ni is kan? is blogger?" dalam hati cakap femes nya aku! hahaha.. pasan kejap.. ngee... Yang sadisnya. Isz tak kenal pon dia... Ngee.. Sorry yunk! Isz tak ingat.. Opss.. Tak cam okay..Huhu.. Kalau cam sure lah dah tegur...

ayu kan?? Ni lah Ellina yang tegur Isz.. Ellina ni study dekat IPG Kampus Bainun.. Ayu lah you! Kalau lah is boleh seayu U.. ngee :P

Ni pulak Haziq yang ISz jumpa dekat Kl sentral .. Thanks 4 da secret recipes....By the way, dia study dekat IPG Kampus Ilmu Khas dekat Cheras... Dia sengal dan baik! Thanks jugak temankan naik ERL sampai BandarTasekSelatan :)

Tutup cerita di KL.. Cerita di Penang pulak! Ini Tuan Ifwat! .. Adeq Ifwat ni study dekat Uitm Seberang Prai ni.. Ingatkan main-main je nak jumpa dekat Jusco Perda.. Last-last! Jumpa la.. Tengok Merong Mahawangsa dengan dia! BEst gak cerita tuh! Dia pon sengal... Sebab tu ISz pon jadi sengal agaknya... KAwan-kawan semua sengal! Lalala

Best lah jumpa korang! Lain kali jumpa lagi okay :)
psst psst : i cilok gambar korang dekat facebook! Hahaha :P Jangan marah! Nanti kena jual :)

32 lying to myself:

zikeryhassan said...

wah! femez member aku skrg ni. artissss

.: iEyLa :. said...

uishh...ckup sume combine kat sni..hakhak..
comeynye i di situ...hakhak

iszieylyanziy said...

@ zik : ko lagi femes kan,,,

iszieylyanziy said...

@ ieyla : hahah,,cukup la tu,,satu entry jek,,ngee :) u always comey,, :)

Bulan said...

wah..ramai nye u pegi jupe.huhuu
next time jupe lg yunk.ehee

wa khairul onggon said...

Saya jarang sangat bertemu dgn blogger lain sbb trlampau sibuk dengan tugasan menjaga keamanan negara.. cheewah (kelentong) padhal kerani cabuk jer kekeke...

iszieylyanziy said...

@ bulan : xde hal,,nnt kat klntn ke,,kt kl ke,,ngee,,,ada masa jmp ag,,ngee

eRza farEeha said...

ala..bile u nk jupe i!!

iszieylyanziy said...

@ onggon : hahaha,,u sibuk jadi photographer,,bengkel sane sini,ngee,,,,is xsmpat join gathering besar2 yang dorg wt,,so is jmp cm ni je lah,,,

iszieylyanziy said...

@ erza : hikhikhik,,i nk jmp u,,tp u bz ari tu,,nge,,nnti lain kali kite jmp okeh :)

~SYAZ~ said...

wahhh~
sis pon pergi jom heboh kat KT jugak ke mase tu..
kalau tau syaz pergi jumpa sis..
ramai nya blogger yg sis dah jumpa..
syaz nak jugak..
ngee ^__^

nub said...

hang jmpa aku hang lari an. hang kata aku nak pukoi hang. haha

AH7 said...

mcmni ah...ble isz nk jumpe jejaka kacak ni....

~miss nusafara~ said...

apuuu..malulaa..hahahaa..nnti bile2 kite jumpe kt penang lak ..hik3.

iszieylyanziy said...

@ syaz : la syaz p gak ke,,awat tak habaq mai,,nge,,klu x,,leh jmp,ngee

iszieylyanziy said...

@ nub : mesti dah aku larik klu jmp ang,,nnt xpasai2 kena pukoi kat hang! haha

iszieylyanziy said...

@ ah7 : kena sediakan duit banyak2 okay :P

iszieylyanziy said...

@nusafara : haha,okey aje,,next time jmp g,,ngee

emieysandra said...

best kn dpt jumpe rakan blogger..ermm..isz oghe klate k?

miss epa said...

kak is!jelous ouh.sila ajak sekali lagi.hee :)

iszieylyanziy said...

@ emiey : best2x,,yup,,klntn,,awat?

iszieylyanziy said...

@ haifa : orang ajak ari tu,,xde respon,,,give me num la senang,,k,is da ilang num efa,,nth2 ifa pon da tukar nmber,,ngee

hafiz hafizol said...

HH bila plak nak jumpe??? muahaha

annenyss said...

nak jumpa sis jugak :) hehe

adan said...

wow.. bestnya dapat jumpa bloggers yang lain..

cika said...

zik : tu lah ak ckp..dye tak caye de dye artis.wakakaka

iszieylyanziy said...

@ hh : jom ,,sekarang,,haha

iszieylyanziy said...

@ anne : jom jom jom..

iszieylyanziy said...

@ adan : best!! ngee

iszieylyanziy said...

@ cika : hawau la korg

ifwat said...

tidak! pasei pa amek gamba ni! haha.

iszieylyanziy said...

@ ifwat : gambar ni je macam ok sikit! hahaha :P