Jangan salahkan ISz


Salam korang! Cepat bagi tangan.. Nak salam ni :) Dah? Ok dah boleh mula.. Sebelum tu baca dah tajuk entry? Dah? Ok bagos! Nak cerita.. Al-kisah dan cara ISz bila ISz blogwalking dan follow blog orang.. ISz akan bagitahu (mana boleh cakap) Opss.. ISz tinggalkan jejak dekat Shoutmix or Chatbox cam ni la lebih kurang ayat dia " is mai is mai,,is mai follow" Korang suka ke tak.. ISz tak nak ambik port.. bukannya ISz suruh korang follow balik blog ISz yang entah pape ni.. ISz just nak bagitahu yang ISz datang follow sambil baca entry.. Komen pulak? Err err.. Kalau tak busy ISz komen lah :)

Ok dah,,, Panjang pulak set induksi (sesi pengenalan). Balik ke tajuk asal naik scooter.. Vrooomm vroomm ( scooter yang berbunyi vespa ) Jangan salahkan ISz kalau ISz dah follow tapi tak keluar gambar ISz dekat follower korang.. Nak tahu kenapa? Kalau yang letak butang folower yang macam ni (sila tengok gambar kat bawah)


tak jadi masalah.. sebab bila ISz dah follow.. Gambar ISz keluar.. Yang jadi masalahnya bila yang jenis blog comel-comel buat tu (nak buat jugak lah) Kalau nak follow blog tu kena tekan gambar ke page lain.. So bila ISz dah follow close je lah page tu.. ISz ada tanya owner blog tuh, dia kata tak kuar pon gambar ISz,, dalam erti kata lain ISz tak follow lagi lah kan... huhu.. So, kalau ISz habaq ISz dah follow, tapi hakikatnya tak naik pon gambar ISz.. ISz tataw! Sebab ISz pon tak boleh tengok ISz dah follow korang ke belom.. :) So jangan salah kan ISz..

Psst psst : cantik buat butang follower macam tu.. ley la ajar ISz..lalala

14 lying to myself:

ADfeez said...

x expert jugaklah pasal nie.. huhuhu sorry...

nub said...

begitlah flashback saya.. agaga

::blog anak jawer:: said...

follow memfollow...best...hehe

BTW...jom BW...
http://airzone09.blogspot.com/2011/03/hantu-melayu-vs-hantu-cina.html

zikeryhassan said...

tapi aku tak suka kalau org terjah blog aku then use this ayat,

" sy da follow, follow sy blek" atau " follow sy, nnti sy follow blek"

harapan utk aku follow adalah 0% kalau blog org tu tak best dan tak menarik minat aku

eRza farEeha said...

ssh2 je org tuu pki widget tu...biase2 suda..hee

iszieylyanziy said...

@adfeez : haha,,tetibe pulak?

iszieylyanziy said...

@nub : haha,,apa apa?pukoi sat g :P

iszieylyanziy said...

@blog : memang lah best,,kan ada isu cakap dah folow tp tgk bilangan follower tak bertambah,,,

iszieylyanziy said...

@zik : aku pon xsuke,,desperate ke ape,,huhu

iszieylyanziy said...

@erza : kan yunk?haha,,pakai and letak la,,senang,,ngee,,,

i am S!L4H.. said...

ngeehehe ade jgk erh cmtu? x pernah kne plak.

iszieylyanziy said...

@silah :tu lah,,tok lgkah berjge2,,ltk je follower y biase,,huhu

adan said...

"i follow u,follow me back" ayat tu saya selalu tengok.. cara masing2..


tiada paksaan dalam memfollow..

iszieylyanziy said...

@adan : tu lah,,,betol2x