KB to LCCT to KLIA to PUTRAJAYA


HAi korang semua! Rindu pulak! Biasa lah.. Busy lah katakan... Sila baca tajuk entry diatas.. Done? Dah siap? Tau tak itulah perjalanan pada 3/3/ 2011 iaitu semalam.. By the way semalam birthday MDH.. Cant wish at all :'( .. Semoga ditempatkan dalam golongan orang-orang yang soleh.. Amin.. Lupakan peristiwa sedih..Even a memory never fade by the time, there's a rainbow after a rain.. Betul tak betul tak? Angguk kepala cepat-cepat sambil angkat kening 2x.. Exercise sekali sekala kan :) .. Sudah cukup? Then ,mahu berterima kasih kepada jejaka yang berada didalam gambar diatas kerana telah menghantar ISZ ke airport petang semalam walaupon flight kami jam 10 malam.. Thanks! Really appreciate your kindness :P

Oleh kerana terlalu awal sampai dekat Airport Pengkalan Chepa Kota Bharu tu, Si Ateh mencadangkan kami untuk ke Food Village.. Makan ChimChum! Bukan Cium-cium okay :) Popular pulak kedai tu tahun ni,, bagi ISZ pulak.. Aish! Tak nak pergi sana (Sebab its a first place we meet) Tapi dah alang-alang Si Ateh nak belanja kan, apa lagi,,, angguk-angguk je kepala laju-laju.. Rezeki jangan tolak woo.. :)

Opss..Itu bukan beg ISZ okay.. Bagasi ISZ satu je.. Yang lain-lain semua kawan ISZ yang punya.. So then after check in sempat lagi bergambar-gambar... Tapi dah penat kot.. Masuk je dalam flight, ingatkan nak tidur.. Tap DIHALANG oleh Ateh yang buat lawak.. Adoyai.. Penat kot gelakkan dia.. Opss.. Jahat naw gelakkan orang.. Pesanan kat Ateh, sila pegang kerusi kuat-kuat okay! Hahaha

Sampai je LCCT terus ambik cab ke KLIA dan tunggu ayah Cika datang ambik! Aisey! Penat kot! Penat-penat dan penat.. Sampai rumah Cika dekat Putrajaya pukul 2 pagi.. Terus membongkang tak ingat dunia! Sampai terlambat bangun.. Ingat nak pergi KLCC.. TErpaksa lah di tunda esok hari!! YEay! Esok mahu berjalan-jalan cari pasal!! Ngee...

21 lying to myself:

AH7 said...

berjalan sakan er..isz...

iszieylyanziy said...

@ Ah7 : haha,,apa nye berjalan sakan,,nak kena pergi sekolah dekat sekincan tok seminggu,,mula minggu depan :)

.alie. said...

fikri tu kan?

iszieylyanziy said...

@ alie : opss...ye ke fikri???bukan kot,,hehhe

iekasub said...

sekinchan??dekat dah dengan rumah aku.meyh datang lawat meyh :D tapi aku kat rumah mamoo..hehee

iszieylyanziy said...

@! ieka : hahaha,,tao dah,,korang konvoi ke rumah mamu! haha :P singgah la umh aku kt butterworth,, :P

noraim said...

wahh, bejalan sakan ye. eh, org kelantan ke?

noraim said...

wahh, bejalan sakan ye. eh, org kelantan ke?

iszieylyanziy said...

@ noraim : ne ada berjln sakan,,biasa jek... yup3x,,pasir mas :)

zikeryhassan said...

alang-alang kat umah chika dtg la umah aku. dekat da tu.


btw, lcct lagi dekat dri klia dr umah chika :)

me said...

is mu g jalan mano? ptut la syp jer loni....

iszieylyanziy said...

@ zik : kami nk kejar erl,,x sempat,,ngeee

iszieylyanziy said...

@beb : aku p sekolah la,,new ade jln,,mu gak,,,ngeee

Bro Azqar said...

bestnyew... nk nek plane jgak haha
waah... best3!!! bile laa agaknyew niew

Heliza TV3 dalam Isu "bertudung tapi seksi"

iszieylyanziy said...

opss???ala bro,,rilex lew,,,excited naik dengan kawan2,,sebelum ni naik sorang je,,ngeee

+akufobia+ said...

untuk?

HaNTwO said...

Jangan lupa hello2 pokcik kat putrajaya tau :)

iszieylyanziy said...

@fobia : apakah?

iszieylyanziy said...

@pokcik : alah,,,xsempat dah lew,,,12 hb da nak balik penang :)

sya hassan said...

food village?? cik gebu penah p mkn sne.. mmg terangkat r.. sodapp!! (;

iszieylyanziy said...

@ cik gebu : haha,,apa yang terangkat??tangan eh?haha