kenapa menangis??


opss! Gambar hiasan yang bajet menggoda! Tak ada gambar menangis sebab external hardisk tertinggal dekat rumah! Beli baru lah! APA!! Nak kena pelangkung dengan sesiapa jek? Jangan membazir.. Ngee.. Ok.. Tarik balik... Tapi dah beli lah! Beli untuk kawan.. Lala

Dah-dah! Mukadimmah dah habis.. Set induksi pon dah settel.. Korang pernah menangis tak? Tak kisah la menangis sebab apa.. MEsti pernah kan? kan kan kan? Siapa tak pernah sila menangis sekarang! :P

Mahu bercerita tentang menangis dalam tidur.. Err err korang dah pernah eh? ALamak! ISz je lah yang first time hari tu.. Taip entry sambil berbungkus dengan comforter sebab malu (padahal sejuk) Whatever lah... ALkisahnya.. Dengar dengan tekun tau.. Alamak! Tak boleh dengar.. So korang buat-buat rajen baca ok :P

Lepas amali yang entah papa ahad lepas, balik je makan ISz tidur lah! Boleh termimpi kan pensyarah yang mengajar subjek amali tuh sedang pukul-pukul ISz dan menyalahkan ISz yang menjadi punca kematian someone.. (orang tu hidup ag, panjangkanlah umur dia.. Amin) Masa tu tahan lagi nangis,,,sebak tak yah cite lah... Datang pulak kawan ISz yang hawau cakap " wah, ISz pandai main gitar! Main gitar dengan FblablablaLY.. Terus menangis! teriak! Semua ada lah.. Dah bangun tidur pon nangis lagi! Terbawak-bawak sampai ke luar,, Penangan dia,, fuhh! Melets gitu.. Tapi.. ISz nangis sebab apa? Pensyarah ke? FblablablaLY?? Confuse!

psst psst : menangis pon ada kelebihan tao,,meh nangis sama-sama ..ngee :)

22 lying to myself:

Nobita Sensei said...

takot tengok gambar kat atas..

efyna.pinkladies said...

menangis tu best tau

eRza farEeha said...

pnh ari2,..rse nk nanges je..hihi..xde sbb pon sbnrnye...hiiii

sarah mohamad said...

menangis boleh hilangkan beban yang di tanggung. hiks

iszieylyanziy said...

@nobita : aiyok,,kenapakah

iszieylyanziy said...

@efyna : x bets,mata isz mudah sembap,,

iszieylyanziy said...

@erza : haha,,yunk,,u saje je kn,,lala :P

iszieylyanziy said...

@sarah : yes! i like it,,sokong :)

NurSya said...

penah mgalami bnde yg sme..huhuuh..memg sgt sdeh..bgun2 je air mata dh mengalir..hukhukhuk..sdeh3..mndtgkn keinsafan seketika supaya kite mghargai org d sekeliling kte..hehehe..:D

btw, salam perkenalan :)

~SYAZ~ said...

yeahhh!!
syaz penah kene mcm tu jugak la...
hihihi..
tapi bile kenang balik kelaka pon ade..
pasaipa siap terbawak2 lagi dlm dunia realiti..
padahal mimpi je..
^__^

iszieylyanziy said...

@ nursya : kan kan,,biase org mimpi sal parents,,tp is mmpi sal nth pape smpi nges2,,ngee

iszieylyanziy said...

@ syaz : ha,,tu lah yang jadi tanda tanya,,mcam mimpi ngeri gak la kot

Bulan said...

i penah nangis dlm mimpi gak yunk.ehee

iszieylyanziy said...

@bulan : haha,,kan kan,,cam kelakar bila ingat balik

zikeryhassan said...

ingat menangis sebab gelak non stop selama 10 minit :P

Bo0lat's Heart said...

Wawa pernah nangis dlm mimpi jgk, tp xmo mimpi camtu dh.. Wawa mimpi ayah Wawa meninggal~ Bgn sambung nanges lg~ huhu~

iszieylyanziy said...

@zik : siapa gelak non stop?syana ok,,haha,,smpi nk pengsan

iszieylyanziy said...

@ boolat : hehe,,orang kata tu panjang umur :)

ishiko said...

humm.. pernah jg, tp xthu kenape~

i am S!L4H.. said...

err ce btau kelebihan nangis. selalu nmpk kelebihan ketawa je. heee

iszieylyanziy said...

ishiko : reflek kot,,nheee

iszieylyanziy said...

@silah,,,ce google,,ade,,,pernah bace,,ngeee