Sabar ISz!!



dah tengok gambar kat atas?? ISz cilok dekat chatbox siapa entah... Ada 2 isz.. Yang atas tu ISz lah,, Yang bawah tu.. Bila klik kuar yang ni


APakah!! Siapakah!! Nama sama ke? Okaylah,, kalau nama ISz yang keluar dekat chatbox korang.. Dan bila korang klik, bukan page Lying to myself.. ISz mintak maaf.. KALAU lah nama kami sama.. ISz rasa better tukar nama.. tak pon kena taip huruf besar dan kecik cam ni "ISz" Dan satu lagi,, maaf lah,, kalau korang nak pergi ke page Money tuh, tapi terdatang pulak ke blog ISz yang entah pape ni... Apapon... ISz sayang la nama ISz.. Tak nak tukar.. Huhu.. Or boleh tak cakap cam ni,, "Can you please use the other name.. Stop using my name :'( "

26 lying to myself:

Anis Adila Aris said...

ala..cian die orang guna nama ;(
Melampau betul orang tu...grrrrrr

iszieylyanziy said...

@ anis : sob sob sob,, padahal blog die tok iklan jek,,dulu ok je gune nama isz,,huhu

echah mashuri said...

erkk..spam ke?takut spam je isz.

iszieylyanziy said...

@ echah : entah lah,,adoii,,,abes la,,

zikeryhassan said...

blok je url tu.


lagi pun dugaan orang2 terkenal kot. ahaha.


larikkkkkk!

puteri.dyne94 said...

kak..ilex2..
jgn mrh2..nti cpt tue aw..
just ignore it~! =D

ishiko said...

huhuu.. nama ira lagi la byk kn.. biar je la.. huhuu..

iszieylyanziy said...

@ zik : sengal

iszieylyanziy said...

@ puteri : hahha,,okeh :P

iszieylyanziy said...

@ ishiko : hhahaha,,hm,,ye lah

cemomoi said...

naik mahkamah nanti

iszieylyanziy said...

@ cemomoi : haha,,naik naik,,,xde lah smpi ke sana

FariehanIbrahim [LBC] said...

aishhh! bley plak die guna nama org.
kita bakooo jerk die. haha!

iszieylyanziy said...

@ LBC : haha...kita bako,,, kita bako,,,

@tiF said...

comel je nama.. betol2 syg nk tkr.. =)

Eel said...

al-maklumlah kalau dah femes, semua orang nak guna nama dia~ hee~ =p

iszieylyanziy said...

@tif : kan kan,,sayang kot :(

iszieylyanziy said...

@ Eel : ne ade femes,,,xpon,,biasa jek :P

AH7 said...

gune lah nama qomah lak...boleh kn?

iszieylyanziy said...

@ ah 7 : hahaha,,xlehhhhhhhhhhhh

+akufobia+ said...

sama tapi tak serupa.

iszieylyanziy said...

@ fobia : nama,,ejaan,,sebijik doe,,aish,,,page je lain

hana_tomei said...

sabar ae isz....xmo cedey tau...

iszieylyanziy said...

@ hana : xsedih,,geram,,ngee

hanis said...

ngee..
x patut.. >.<

iszieylyanziy said...

@ hanis : kan kan,,tak patut tol