1111



auch,,mata dah rabak! pupp,,mata terkeluar,,, ambik mata,,masukkan balik dalam mata! muahahaha,, ISz gila! Ko ingat ko katun ke mata boleh terkeluar segala? Ngee!! Okay okay... ingat nak bagi tips cantik malam ni! (bajet cantik pulak rasa) tapi cancel la.. Tengok angka 1111 macam lagi cantik dan tertarik! Cantik menarik tertarik ko memang dabomd lah 1111 :)

akhirnya,,penat tunggu 1111.. then congrate to ucukeyna

thanks korang semua yang follow blog LYING TO MYSELF nie.. Sayang korang semua :)

psst psst psst : ucukeyna ..redeem your "hadiah" by adding my facebook first :)

18 lying to myself:

hafiz hafizol said...

wahwahwah.. welceme welceme... saya suke blog nie... sebab ape?? sebab dia best.... lalalalalalalaa

iszieylyanziy said...

@HH : muahahaha..snegal eh???lalala,,maceh la sbb suke,, wekk :P

aslann said...

isz aku follower ko yg ke 1113!! lagi cntik la dari 1111..! cepat wat entry utk aku! Grrr...

iszieylyanziy said...

@asslan : ko baru follow blog aku???haha,,cam ni la ko,,hahaa :P,,xpew2,,,nnt aku wt special entry kat ko! muahaha :P

HAZWAN17 said...

nak hadiah gak

eRza farEeha said...

wahh..da ramai la..hehe..tanniah yunk1

emieysandra said...

moga maju jaya!! cantik nombor tu pada tahun 2011..;)

iszieylyanziy said...

@wan : hahaha,,,ari tu nk jumpa xmo,,lala,,, :P

iszieylyanziy said...

@erza : auch,,maceh yunk :)

iszieylyanziy said...

@emiey : kan kan...bile nk ase 2011 ni,,haha

adan said...

wow.. banyaknya follower die.. tahniah er.. ^_^

iszieylyanziy said...

@adan : its just a number,, thanks :)

Bulan said...

tahniah yunk!

iszieylyanziy said...

@bulan : maceh yunk :)

Aida Lela said...

tahniah :) banyak tu. dahla no cantek..

iszieylyanziy said...

@aida : hehe,,maceh2,,num je tuh

si gadis ungu said...

tahniah sis..semakin ramai ye..:)

iszieylyanziy said...

@si gadis : thanks dear...