22 April 2011 at 12 a.m

10.30 malam : eh korang aku naik dulu lah! Mengantok!
Eh, eh, lek lu baru pukul berapa...
Xnak! Nak naik :P
Wei kin, dia dah nak naik macam mana ni...

ISz pon keluar lah bilik dengan curious nya.. Pe hal tetiba nak halang naik bilik ni.. Must be something wrong right there! Haha.. Naik lah tangga sambil pandang kiri kanan ala-ala nak lintas jalan kat jalan raya tu sebab takot dengan cerita hantu yang tersebar...(tu lah! usik cika lagi) .. Naik bertenggek dalam bilik, on9 sat then p amik air sembahyang.. Dan-dan kuar je toilet tengok mereka-mereka menapak ke bilik ISz.. Alamak! Naik awal pon tak selamat.. Redha je lah kan.. Lepas sembahyang Isyak, dorang ajak turun bawah.. Siap tutup mata tuh.. Nasib baik lah tak ada nangka buruk jatuh malam tu..
Ingatkan mata je kene tutup, mulut kena tape..tangan kena ikat.. nasib baik lah tak ikat kaki gak kan korang??? Haha :P..



Air hijau kot! Uwekkkk... Tambah pulak dengan telur (nasib baik bukan telur busuk ) dan tepung! Memang redha je kot time tu..Tapi tak apa, ISz ada assistant yang tolong muntah-muntah.. Apa tak nya, ISz dengan Ckin yang kena, dia pulak yang dok muntah.. Haha.. Tunggu birthday korang! Misi membalas dendam! Haha :P


Ckin beria-ia nak kenakan ISz.. Dia pon terkena jugak! Sebab birthday dia bulan 12.. Lalala..

Thanks korang for that prank! Thanks jugak pada semua yang wish.. Tak kisah lah, kat handphone ke, kat facebook ke, kat blog ke.. Appreciate it :)

psst psst : nak awak nyanyi lagi.. ek ek ek :P

22 lying to myself:

matdin said...

isz cap kuih telur ha3...

iszieylyanziy said...

@matdin : haha... kuih teluq tang mana pulak?haha :P

OreO HitaM said...

Blogwalking:

Lepas ni tambah tepung sket..uli buat roti nan..sedap..

najihah sahami said...

hahaa..padan muka isz...kan dh terkena tu...kua4..

Bulan said...

hahahaha..sakan celebrate.padan muka isz. sorry dear late wish. xdpt online. happy bufday sayam!

izhar said...

slamat ari lahir.smuge Allah sentiasa merahmati hidup mung.sori lmbat cket.bz lonim

iszieylyanziy said...

@oreo : muahahah,,xmo xmo,,xleh,, :P

iszieylyanziy said...

@mish : kenekan mish nnt,,haha :P

iszieylyanziy said...

@bulan : its ok yunk,,haha,,thanks :)

iszieylyanziy said...

@beb : muahaha,,,bz la nagt,,maceh ,,aku nk adiah dr indon :P

zikeryhassan said...

naseb xkena ngan budak laki kan

iszieylyanziy said...

@zik : tak kan kena dengan budak laki lah :)

HAZWAN17 said...

hahaha dulu penah kena skali,,pastu tahun ni terus hide besday dekat fb

iszieylyanziy said...

@wan : haha,,nape pulak hide???dorang tak kn tak ingt

Dekcik said...

habis lencun..haha..

iszieylyanziy said...

#dekcik : hahha,,tao xpe

FariehanIbrahim [LBC] said...

ahahaa..mmg truk kalu kne prank ngn kwn2. :DD

AlfiEean WaRsi said...

patot la bising smpai ke ibnu majid...adoi korang nie...hahaha..

iszieylyanziy said...

@LBC : haha,,kan kan,,,xpe,,tggu la besday dorang.haha

iszieylyanziy said...

@pian : eh eh eh,,tipu tipu,,mulut kene tutup,,xde suara,,haha :P

aisya said...

selamat selama ni xpernah kne prank.. hehe..

anyway, happy belated birthday! =)

iszieylyanziy said...

@aisya : prank ngn besday memang xdapat dipisahkan,,ngee.nnt is wt prank tok aisya,,haha