Esok?


Ada apa dengan esok?
Pehal ngn esok?
Kenapa dengan esok?

Esok dah kelas! Dah tak boleh bangun lambat.. Korang yang sedag berhujung minggu silalah jeles dengan ISz yang ada kelas esok (Padahal ISz yang kene jeles) Malasnya ke kelas.. Kan bagos kalau sekali sekala ,,tak pon berkala-kala ke...kelas yang datang cari ISz.. Lalala..
Aish! Mengarut! Esok ada Ujian Akhir Khursus (UAK) untuk subjek Hubungan Etnik! Ala-ala sejarah gitu! APa! Malasnya nak study.. Bukak buku Lentok! Sejarah punya pasal kan.. Macam mana study for SPM dulu sampai sejarah dapat A?? Hahah.. Mesti skima jawapan rendah,, Tu yang dapat A tuh! Sebab nya, tengok lah sekarang, bukak buku tidur.. Tidur je bukak buku... Kalau nak tidur cepat bukak la buku.. Eh kejap! Bila masa pulak ada buku ni.. Baca paper soalan yang lecturer bagi je pon! hahaha..

Ok lah.. Nak study ni! Study ke tidur tak tahu lah! Lalala.. Wish me luck ye korang! :)

14 lying to myself:

zikeryhassan said...

tak yah study la. tidur je la

iszieylyanziy said...

@zik : aish,,ko stdy la,,aku dok sebelah ko eh,,haha

aisya said...

gudluck ye! =)

iszieylyanziy said...

@aisya : thanks dear :)

cemomoi said...

tido dulu sok bangun pepagi baru studi

nas said...

hub. etnik?
aku pon ade!
28 hb ni aku ade final exam hub etnik :P

latest entri:

kenapa aku x minat bincang pasal POLITIK?

iszieylyanziy said...

@cemomoi : haha,,dah bangun dah :P

iszieylyanziy said...

@nas : ye ke,,ktorang bukan exam besar,,uak je,,ngee,,tapi masuk pointer gak,,aish,,ckp sal final,,lmbt ag final,,,

Hidayati Farhan said...

gudlak is. jgn malas. babab kang :)

iszieylyanziy said...

@akak : uWaaaAA!!! rindu laa kat akak,,,cam chispmore dah nie :) okay2,,rajen2 jek :)

adan said...

Gud Luck Ujian er.. ^_^ buat yg terbaik.. jangan malas-malas.. ^_^

iszieylyanziy said...

@adan : thanks :)

Far8 budak baik said...

hahaha cite tak ley belahh betol..
buka buku tido..buka fb bulat je mata haha

iszieylyanziy said...

@far8 : haha..meterbaek lah far8