Hai.. boleh kenal??

OPss!!!

really annoying x when someone chat with korang and tanya "hai boleh kenal" ..kalau dah tanya macam tu sure-sure lah orang yang tu belom kenal kan.. kalau orang tu dah kenal doesnt matter lah kot,,tapi memang serious.. ( muke serious ) tak suke.. bukan nak bajet hot atau bajet 2012 ke apa,, tapi kan,,tak salah kan kalau tak taip ayat tuh? cuba lah bagi salam ke apa.. kan ke lagi nice? kan kan? siapa sokong? gerakkan kening 2 kali... lalala.. sekian..

psst psst : any volunteer tak nak jawabkan soalan dekat formspring ISz?? Ada 1+++ soalan yang tak terjawab,,ngee :)

Mood : nak balik kampung jumpa nenek dan atok! Wink wink

30 lying to myself:

iekasub said...

salam ;D * i nak kenal dengan u.haha

najihah sahami said...

hai. boleh kenal?

hai. boleh kenal?

hai. boleh kenal?

hai. boleh kenal?

hai. boleh kenal?

hahaa..padan muka. annoying x?disgusting x??hahaa...lek la isz. org pemes kan. mmg mcm tu kot..:)

eRza farEeha said...

boleh knl x??
u ni comey la...nk kenal nak kenal..*bc ng nada ngade2 sikit."hehe

iszieylyanziy said...

@ieka : haha,,cian jo,,chicken dance eh,,eh,,chicken pop,,ngee,,xyh la knai :P

iszieylyanziy said...

@mish : muahahaha,,,lek je,,kite bako je,,hahaha,,,aik,,mish femes eh,,memang pom,,hahha

iszieylyanziy said...

@erza : haha,,ha,,ngn u boleh,,,sbb u ngade,,kah3x :P

Bulan said...

hi leh ngorat? =p

cemomoi said...

jaga, bukak je mulut mesti dapat punya...

misyamissyou said...

same la..xsuke! huhuu

nub said...

hy awek. boley kenal? haha

hawiz said...

hai jugak..nank3..hahaha

iszieylyanziy said...

@bulan : ha,,yang tu i suke yunk,hahah :P

iszieylyanziy said...

@cemomoi : ha?xpahammmmm

iszieylyanziy said...

@misya : yeay! ada geng,,,

iszieylyanziy said...

@nub : nak kenai pelangkung! haha :P

iszieylyanziy said...

@hawiz : getik! muahahaha

♥ qyla ♥ said...

lagi satu !
tgh buat ape tu ? *soalan klise!*
da sure2 laa tgh basuh kapal trbg kan kan ? haha

adan said...

sy dah gerakkan kening dua kali...

iszieylyanziy said...

@qyla : haha,,kan kan,,entah pape jek,,,

iszieylyanziy said...

@adan : exercise byk2 pom xpe,,haha :P

GiveAsh said...

hi blh kenal?..keh keh keh..

kampung kat ner? nak kut makan doyan!!..hahaha

iszieylyanziy said...

@give ash : haha,,mane2 je lah :P

nas said...

lame xsinggah kat sini.. ehhehee... hai boleh kenal cek adik manis dua orang..?? hehhee...
formspring dah berbulan xmain.. ho3

iszieylyanziy said...

@nash : a'ah la,,lama tak nampak ko,,haha, :P xsebeb dah berbulan lah jadi byk y x dijawab kt fs tu,huaaa

nelly said...

haha .kita sama !

si gadis ungu said...

setuju.!
*smbil gerakkan kening 2 kali..terer kan.lalala
agak nya,org tu baru blaja ayat tu je..
tu pasai asik tnye hai,boleh kenal x.?hee

iszieylyanziy said...

@nelly : pe y same?ngeee

iszieylyanziy said...

@si gadis ungu : haha,,,jom gerakkan...xsuke3x

hafiz hafizol said...

xda pun formspring.. muehehe.. cane menda 2 2?? org x glamer cam aku nie nak kene pasang kat ke satu?? lalalalalala

iszieylyanziy said...

@ HH : ko tak abes2 perli aku eh,,xpew2,,da la ko,,xmo kawan :P