IRama dan Lagu

Kalau lah irama dan lagu tak boleh dipisahkan..(jangan muntah dulu) Begitulah jugak Opsyen RekaBentuk&Teknologi aka KH dengan AMALI tidak dapat dipisahkan...

Setiap semester ada amali.. For this semester kami berjuang habis-habisan berinteraksi dengan mama kesayangan RBT tu (bukan mama kesayangan ISz) Walaupon amali sebenar entah pape dan tak siap pon menjahit.. tapi kami berjaya menghasilkan blouse.. Handmate tao,, Jahit sendiri.. (sendiri ke?) Of course lah jahit sendiri setelah dipelangkung (lebih dari satu kali) oleh beliau.. GoodBye MAMA!! See you next two semester! Thanks for all you effort mengajar kami sampai kami siap menjahit (mengarah je pon) Opss.. Lalala

kami in BLUE :)

ini baju kami.. design sendiri jahit sendiri :)

Barisan gugurlz RBT 4.. :P

psst osst psst : sape nak tempah baju! sila hubungi ISz! Kah3x
sorry for not bw for a long time.. too busy .. :)

28 lying to myself:

ishiko said...

hehee.. nice jep.. amali jhtfull baju ke? rare...

iszieylyanziy said...

@ishiko : yup yup...jahit baju,,hoho

♥ eyka elisha ♥ said...

hoho.amali jahit baju..teror tol mjahit.nnti raya nk tmph baju kt korg jela erk =P

iszieylyanziy said...

@eyka : hahaha,,meh meh,,tempah je,,tp tak tahu la jadi baju ke x nnt,,hahaha :P

Nur Affini Mohd Mashudi said...

cantiknye bajuu

zikeryhassan said...

ni blouse longgar ke kebaya ketat? ahaha

iszieylyanziy said...

@kak fini : akak!! cntek kan,,kn kn...goodluck akak

iszieylyanziy said...

@zik : eh eh,,not for me that question ok,,,die tny aku ni blouse longgar ke,,sederhana ketat or ketat ok,,,soklan td tok korang jek...singkat,,sekian terima kasih

Munirah said...

hee..kahit baju kurung kat saya bolehh? :D

~SYAZ~ said...

wahhh!!
best nye reti jahit baju!!
ni boleh tempah baju kawen teros ni..
ngeee~ ^__^

cemomoi said...

nk raya ni... nak order laaa

Bulan said...

i nk tempah la..tp free je leh x?

najihah sahami said...

nak tempah baju sembahyang boleh??

:)

iszieylyanziy said...

@muni : muahahaha..kahit erk???take time tuh,,haha :P

iszieylyanziy said...

@syaz : haha,,bila mao kawen tu yunk,,jgn lupe jmput,,ahha :P

iszieylyanziy said...

@cemomoi : after rye x siap ag,,hahaha

iszieylyanziy said...

@bulan : kah3x,,boley je yunk,,ngn u,,xberkire,,haha :P

iszieylyanziy said...

@mish : kain telekung ye mish??hahaha,,,free size kan,,mudah je tu,,hahaa :P

Myss Irah said...

nak tempah jahit blouse 2 pasang.. ! haha.. bye kak..singgh sini sebelum blik umh.. uu home sweet home.. XD

iszieylyanziy said...

@irah : papai yunk,,balik leklok,.. :)

jaa64 said...

waaaaaaaaaaaa..jahit yep..bagus2

iszieylyanziy said...

@jaa64 : haha,,kan kan,,bagos ngat

amna said...

wow! superb cikgu2 ^^

HAZWAN17 said...

tolong jahitkan baju raya boleh tak isz haha

iszieylyanziy said...

@ amna : haha,kenapakah

iszieylyanziy said...

@wan : boley2x,,boley jalan,,haha

Cik Qielah said...

wah!!
C A N T I K arr.. ^_^
interested nie..kih3

iszieylyanziy said...

@qielah : hahah,,,abes lah,,,,xtau :P