Perlu ke blogwalking?


dulu ada macam-macam cara nak blogwalking kan.. Join tu lah..Join ni lah.. Tapi ISz tak jugak p page tuh untuk blogwalking.. Bukan berlagak tapi leceh,,,line slow.. Almaklumlah.. Broadband je pon.. Tu pon Ummi sponsor bayar tiap-tiap bulan.. Lalala.. The best way bukak chatbox tekan je link blogger-blogger yang singgah.. Lagi best! Tapi nak dijadikan cerita.. Nak blogwalking pon malas.. Busy busy busy!! Assignment for student IPG tersangatlah membantu, nak tak nak kena lah buat.. Alhamdulillah, selesai semua assignment yang perlu dihantar.. Tinggal UAK (ujian akhir khursus) dan Final!! then boleh lah blogwalking sampai lebam....hahah :P

korang-korang korang!!! kata gandaan 3..Pelajaran baru dari Cikgu ISz!! sila take note! hahaha :P... Korang ase lah kan,,sejauh mana group-group blogger dekat facebook tu membantu traffic blog korang?? (pehal cakap pasal traffic ni) Bagi ISz lah kan.. Entah! Tak fikir pon pasal traffic ni,, yang ISz tahu.. Update blog.. Ping entry blog dkat group then blogwalking.. Orang nak datang ke, tak nak datang ke.. Biaq p lah! Tak pernah nak fikir.. Lagipon, join group-group blogger dekat facebook tak semestinya ahli group singgah blog kita...

Serious ni! Berdasarkan pengalaman nie! Muahaha... Tapi tak ada lah pulak ISz nak leave group blogger yang orang invite.. Biarkan je.. Kalau rajin bukak.. Kalau malas.. Biar je notification beriban... Dalam erti kata lain, blog blogger famous pon kadang-kadang ada jugak orang tak singgah.. Sebab famous sangat.. Ngee... So apa kata blogger-blogger yang active dekat group blogger??

Opss!! Missing someone lah.. Baca tak blog ISz lagi? Huhu

31 lying to myself:

fareez tajudin said...

yeah nak comment...
2 je laa comment dy..
hehe...



bw depends laa...
spe rajin buat...
spe x rajin xyah buat...
HEHE

zikeryhassan said...

kkdg dorg singgah je. tp xleave pape pon.


**xkn bru tgk gmbr pg td da rndu.

iszieylyanziy said...

@ reez : muahahha,,,kan kan,,,no coment :P

iszieylyanziy said...

@zik : ko tahu2 jek aku rindu die kan,,,

nas said...

entahla.. kalau aku.. macam xlengkap kalau pas ade org komen entri aku biar cm2 je.. mst nk balas jejak kan?
hehe

iszieylyanziy said...

@nas : kah3x,,same lah ngn aku,,ngee,,membantu gak lah kot

hiro said...

BW here....hihi

iszieylyanziy said...

@hiro : haha,,ape da :P xpe,,terjah!! :P

iekasub said...

tengok mood. nak bw, pegi lah. kalo x, tak amek port pon.hee..

iszieylyanziy said...

@ieka : haha,,aku sokong ko lah! :P

Myss Irah said...

stuju dgn blog blogger femes tu.. ^^
uu..akak..rindu sape.. *wink2

iszieylyanziy said...

@miss irah : alamak dik,,rindu orang yang p big la,,haha :P

GiveAsh said...

pendapat kita hampir serupa

adan said...

aku lebih suka men komen2 blog.. hehehe

ipa faiza~ said...

hehe.

tp follwers isz dah ribu riban daa..

bestnye..

:)

iszieylyanziy said...

@giveash : u tiru i kan,,haha :P

iszieylyanziy said...

@adan : aku pulak lebih suke membalas kunjungan :)

iszieylyanziy said...

@ipa : follower ramai tak bermakna semua tengok blog kita la yunk :)

cemomoi said...

yang jauh mari dekat
yang dekat mari rapat
yang rapat samapi sendat

jangan tak merayau kang orang tamoh datang

iszieylyanziy said...

@cemomoi : hahaha...tak jugak,,orang yang dah biasa datang blog kita akan ttap dtg :)

eRza farEeha said...

taw xpe..group blogger kt fb..berlambak2...noti pon jd la berjuta2 lemon kn..kdg2 esion gk..hihi

iszieylyanziy said...

@erza : haha..tu la pasal..sabo je lah :)

najihah sahami said...

mish pun ping je entry..kalo ade org baca baca laaa...kalau x xpe la...mana tau dapat silnet reader kan.

:)

iszieylyanziy said...

@mish : hahha,,kan kan,,ne tao ramai silent reader kan :P

aisya said...

group2 blogger kat fb? xpenah pulak nk join tmbah pulak dh deactivate fb.. lg la.. huhu

hafiz hafizol said...

missingg sumone?? aku letteww kan?? hahahaha... Aku pun da lama nie x BW..lalal.. t lau ko nak BW ajak aku taw isz.. kite nek keta kanCil.. lalalala

iszieylyanziy said...

@aisya : la ye ke?kadang2 membantu la jugak,,sikit2,,,

iszieylyanziy said...

@HH : hahha,,rindu ko?haha,,xde keje,,kah3x,,eh,,jom la,,aku nk bw nie,,haha,,tao r bangi hujan,,ko jgn smbung tdo lak,,haha :P

Mrs Fazlee said...

btol3. aku bila rajin blogwalking kat blog org.. kalu entry best tinggalkan komen. kalu tak best tekan aje butang x kat atas tu ;)

iszieylyanziy said...

@mrs fazlee " haha,,kan kan,,tekan je butang x tuh

Anonymous said...

Thank yοu, I've just been looking for info approximately this topic for a long time and yours is the greatest I'ѵе discοvered so far.
Howevеr, what concerning the bottom line? Are you sure concerning thе source?



Hеre is my homeρage :: New Bingo Sites