Kenapa blog bersawang?

credit to sarafina yang ambik gambar!

Okay.. Tak nak melencong ke Africa.. ISz straight to the point jek.. Kenapa blog bersawang? Sebab tak dibersihkan sawangnya... Kenapa tak dibersihkan? Sebab busy dan penat menjadi orang dibelakang sesebuah majlis.. Bukan mudah dan bukan senang nak buat event.. Fuh! susun tu susun ni.. Penat kot... Dengan barangnya yang tak mencukupi (kain untuk persiapan meja)... Dislike! But okaylah.. Dinner Malam 1000 Kenangan berjalan lancar dan di puji oleh Timbalan Pengarah... Terima kasih kepada semua yang menjayakan event tersebut.. (ada jugak segelintir yang cam h......am! )

17 lying to myself:

wa khairul onggon said...

Wahhh.. Alhamdulillah.. Tahniah... Habis event jgn lupe bersihkan sawang ye.. hehe :)

cemomoi said...

kemas cepat, jangan banyak berleter kang orang datang mulo la asik sapu bawah karpet je...

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

fuhh.. fuhh *efek tiup habu*


meh kite tolong meh

iszieylyanziy said...

@onggon : haha,,tolong bersihkan

iszieylyanziy said...

@cemomoi : haha,,itulah yang sedang dilakukan :P

iszieylyanziy said...

@mute : cepat la tolong!! grr :P

najihah sahami said...

bestnya yunk..:)

iszieylyanziy said...

@mish : apa yang best mish???bergambar eh?haha :P

taliff said...

Kalau dah Kono Puji, Baguihlah tu...tahniah!!!

Singgah Dari :I Think OF

iszieylyanziy said...

@taliff : haha,,thanks

Myss Irah said...

tahniah kak..^^ (tetibe jer..hee~~)

misyamissyou said...

wah..keje kuat nihh..baguih le...

iszieylyanziy said...

@irah : hahha,,thanks dear :P

iszieylyanziy said...

@misya : kerja keras semua orang,,ngee

zikeryhassan said...

CHANTEKnya korang semua

iszieylyanziy said...

@zik : urghh,,whatever

iszieylyanziy said...

@zik : ada ape dengan cantek????