okay sudah!!

fuhh fuhh fuhh,,tamat sudah isu tak boleh nak bukak blog.. Alhamdulillah dah boleh bukak untuk seketika..nanti tak leh bukak lagi tak tahu lah kan...



Mahu berhenti berblog untuk seketika kerana masalah kesihatan yang tidak menentu... Happy blogging korang :)

27 lying to myself:

anamizu said...

aah sip baik buleh bukak dah..hihi

jage kesihatan tau ^__^

amna said...

semoga cepat sembuh, cikgu ^^

iszieylyanziy said...

@anamizu : tu lah,,,hihi,,thank u :)

iszieylyanziy said...

@amna : maceh dear :)

HAZWAN17 said...

get well soon isz

caliph shuriken said...

isz.. hepi weekend..
take care ^^

iszieylyanziy said...

@wan : tq wan :) i will

iszieylyanziy said...

@caliph : thanks :)

daylachan said...

jom2 blogging!XD

aisya said...

cepat2 sembuh ye. boleh la kembali berblogging.. =)

cemomoi said...

jangan makan ubat banyak-banyak, kang pengsan, makan le ikut aturan

najihah sahami said...

alahai siannya sayam...ni mish lak xleh nk bukak blog kat chrome. xtau nape. adoi.

missSenget said...

moga cepat sembuh yunk~!!!

iszieylyanziy said...

@aisya : amin :) maceh syg! rindu rindu

iszieylyanziy said...

@cemomoi : my bad la nak makan ubat,,,haha

iszieylyanziy said...

@mish : p confirm dekat browser lain dulu,,pas tu baru ley bukak dekat chrome :)

iszieylyanziy said...

@m.senget : thanks syg! :)

~SYAZ~ said...

sis jaga diri bebaik..
nanty boleh on9 selalu..
^__^

iszieylyanziy said...

@syaz : ngee,,i will :) thank u

FariehanIbrahim [LBC] said...

get well soon awek cunn! ;)

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

be healthy soon :)

iszieylyanziy said...

@LBC :auch,,terus ok dah ni,,haha :P

iszieylyanziy said...

@mute : ngee,,,okeh,,i will :)

A retarded kitty said...

jaga diri baik2. den pun nak stop blogging sekejap sebab SPM
kekeke

iekasub said...

get well very soon! :)

iszieylyanziy said...

@kitty : haha,,gudluck yunk

iszieylyanziy said...

@ika : tq dear :)