Bukan lagi DRAMA

he's here.. at IPG Kampus Sultan Mizan.. Bukan lagi drama seperti kisah INI... Just got a message from my roomate lepas habis kelas petang semalam mengatakan DIA ada disini.. Dan DIA akan berada disini untuk Persidangan Penyelidikan PJ Peringkat Kebangsaan yang diadakan kat IPG ISz....

Ikutkan hati memang tak nak langsung pergi Dewan tuh,tapi nak buat macam mana, dah Lecterur pulak suruh pergi sana.. Aish! Doa termakbul... Tidak melihat DIA secara bersemuka... AMIN :)

Dan yang penting bukan lagi drama DIA tengok SAYA.. SAYA tengok DIA...


10 lying to myself:

zikeryhassan said...

i wish u ollz bertembung dan saling terpana antara satu sama lain. hahaha

najihah sahami said...

wow!bukan lagi drama. tp dah macam drama..haha

iszieylyanziy said...

@zik : owh no!!! dont want lah! mintak jauh okay..

iszieylyanziy said...

@mish : haha,,bukan bukan,,bukan drama sebab tengok jauh jek! haha :P

Ainul huda said...

hhahhaa..i know who

cikSukaSuki@AL said...

wahhhhhh, jumpa DIA kirim salam

iszieylyanziy said...

@ainul : aish,,mahu kecut perut kalau jumpe depan2,,haha,,

iszieylyanziy said...

@tika : tak nak jumpa dia,,sedih2,,ahhaha :P

caliph shuriken said...

drama? itam putih or kaler?! huh...

iszieylyanziy said...

@caliph : kaler pelangi,,haha