tak perlu rasanya

rasanya tak perlu cakap cam ni

1>>>> kawan kau tu pakai tudung ke tak??
<<<< terang tang-tang kau nampak dia pakai tudung..

2>>>> pakai tudung macam tak pakai tudung!!
<<<< sah-sah kau nampak dia bertudung kain..bukan tudung saji..

3>>>> bila mahu update??
<<< bila kau nampak blog aku ada entry baru

4>>>>boleh kenal?
<<< dah berkurun kau add aku,so dah lama boleh kenal

5>>>>komenlah picture saya
<<< dah tak ada orang nak komen sangat ke?

6>>>>nak pergi mana?
<<< bas tu pergi satu lokasi je kot...

blablabla...no idea to update actually...haha,,tak kan nak cakap sal si dia,owh tidak!! Not now..Wink2x

21 lying to myself:

zikeryhassan said...

ada "SI DIA" yang baru ke?

Shafik Saffuan said...

ckp je la..ko nk segan ape hahaha

syafiqashafie said...

paneh ak bace soalan first.hahaha

iszieylyanziy said...

@zik : siapakah???

syafiqashafie said...

and no 2 jugak.hahaa

iszieylyanziy said...

@SS : hawau ko,,nak cakp pe nye

iszieylyanziy said...

@Cka : hahaa,,,,sbab aku mimpi mangkuk hayun tu hari tu,,hawau kan?haha

syafiqashafie said...

sangat hawau. die..bukan ko..haha

iszieylyanziy said...

@cka : haha,,kn,,good4x,,owh sem depan,,,war begin

syafiqashafie said...

yela kot..kot okay..lom tahu lagik.kot2, trjatoh prigi cinta lak..ne tahu..haha..dye, bukan ko...dye kn sngle...haha

iszieylyanziy said...

@cka : eh eh,,aku ade FH okay :P die je single :P aku its complicated :P

najihah sahami said...

cerita la sal si dia yunk. nak jugak tau..:P

iszieylyanziy said...

@mish : muahaha,,malu,,nanti la,,someday... :P

Bulan said...

nak la jupe kn satu negeri

tak kuasa aku nk layan

erkkk.sambung yg u pnye k.eheee

iszieylyanziy said...

@bulan : hahaha,,,ingat marah Isz tadi,,kah3x,,,

izhar said...

bakpo pakai tudung macam x pakai tudung?

iszieylyanziy said...

@izhar : sebab orang tu rabun agknye,,hahaha

amna said...

lawak la..
yang no.5 tu pelik tapi benar!!!

iszieylyanziy said...

@amna : itulah pasai,,aish,,,nak wat cm ne,,redha je lah,,haha

anis said...

salam..
sy cume nk berterima kasih krn pernah letakkan link ke blog sy di blog kmu. ape2 pon keep blogging yep. =)

iszieylyanziy said...

@anis : ey eh??ade eh??ltk link kt ne??haha,,,same2