Selamat Hari Raya :)



Selamat Hari Raya korang! sudah-sudah la makan rendang ketupat and so on.. take care of your health.. jangan main makan jek! Best tak raya korang? Mesti lah best kan! Kumpul duit raya banyak-banyak! ISz pon still dapat duit raya okeh! Muda lagi... Lom kahwin and mesti dapat duit raya! Ngee... Seronok gak beraya tahun ni sebab Pak Su balik beraya kat sini.. Tahun sebelumnya merajok agaknya beraya kat Penang! Lalala.. Family belah Ummi.. Majoriti pakai baju warna merah! Aiyok,, Tak berpakat pon.. Itu yang dikatakan ada kimia,,, Err.. Maybe lah! Apa yang tak bestnya... Sabtu dah kena balik IPG! Keesokan harinya dah kena submit 1 assignment! Gila tak! Uish! Raya bersama-sama assignment gamaknya.. Tak nak cerita banyak.. jom tengok gambar!
jom masukkan duit dalam sampul raya! sapa nak duit cepat beratur! lala


.
with my cousin... uish, image fon nokia yang kureng!

with my cousin Shafik Haikal yang banyak bunyi.. Celik mata membebel tak berhenti! Tak penat agaknya dok cakap banyak...

Ini adik ISz! Lalala

8 lying to myself:

~Nana 귀여운~ said...

nak duit raya leh? huhuhu

selamat hari raya and selamat hari kemerdekaan juge...:)

2+2=5 said...

selamat hari raya jugeee hikhikhik.. ishh comel adik dgn cosin ahhahahah

iszieylyanziy said...

@nana : meh datang umah dapat la duit raya :P

iszieylyanziy said...

@2+2=5 : amboi2x,,nak ngorat eyh?isi borang on9 dulu k..haha :P

Nazryn Mishar said...

selamat hari rayaaa~ :D aku pun still dapat duet raya!

iszieylyanziy said...

@nazryn : boley lah bagi kat aku! haha :P

caliph shuriken said...

byk dapat wit raya, hikk..
isz, selamat hari raya ^^

iszieylyanziy said...

@caliph : selamat hari raya :)