Again n Lagi

again and lagi... dari pukul 11lebih terguling-guling atas katil (bukan tenggiling ye).. tapi tak jugak lelap mata..tengok handphone yang dah sekian lama silent.. tekan butan ON (suka off handphone sejak kebelakangan ni) Got a message from classmate..tanya nak pergi kelas pagi ke esok.. Message beliau berjaya ISz abaikan.. Dibiarkan tidak berbalas... Check another message.. Misscall from DIGI..tak kenal siapa... Letak handphone kat tepi... Sambung jadi tenggiling lagi .. Eh salah,,sambung guling-guling lagi... Then terfikir, kalau baca previous message, mesti dah tak sedih kan?? ISz kan kuat.. Baca message last month (bulan mula renggang bukan bulan mengambang ye).. Tak sempat habis baca (tak nangis okay) tetiba ada vibrate..New message recieve.. Dalam hati cakap "sapa la message malam-malam buta ni" And its him!!! Him!! Him!!

"da tdo?"
"x"
"kata nak jumpa?"
"i've already got the answer"

message terbiar sepi... ISz terguling-guling tak leh nak tidor! On9 and update this entry... Got no feeling with that message... Sebak?? Jauh sekali... Mungkin dah dapat sesuaikan diri dengan keadaan sebenar...Sangat susah nak lelap mata sekarang..asyik loya-loya-loya...


p/s : setiap hari adalah hari yang istimewa.. hargailah :)
selamat jalan awak,i'll let you go..and i'm happy for you :)

10 lying to myself:

adwafarahin said...

lepaskan klu kite syg..takut nnt lagi dipegang lg terseksa ok!

iszieylyanziy said...

@adwa : yeayh! totolly agreed

ctk said...

huhuhu...i let him go too...

Nazifa said...

bakpe ni awok.xmo sedey2 ye. i pun sedey gak.da 4bulan jd tenggiling.hahahaha

iszieylyanziy said...

@ctk : tu y terbaik cti,,,

iszieylyanziy said...

@nazifa : haha,,,awop pon jadi tenggiling gak eh,,wah,,ade geng la! hahaha

Woofer Storm said...

be cool gurl...

kdg2 lakukan perkara menyeronokan tuk melupakan kesedihan...

budak penjara said...

tutup mata..tutup lampu..comform aku leh tidonye..haha

iszieylyanziy said...

@woofer : kan,,seronok berabes air mata erk?haha

iszieylyanziy said...

@budak penjara : aish,,dok hostel lain ngn dok umah,,ssh gile nk lelap,,sigh