BlogSudahPulih


sila lihat gambar diatas *mesti lah dah tengok! Ok kalau dah,meh nak gtao,hari tu...lepas blogwalking ke sana kemari,bertenggek ke sana sini, ISz bukak la blog,then tetiba keluarlah lembaga seperti di dalam gamabr tersebut.. Terkejut gak! Tetiba nampak lembaga tersebut, then bila tanya blogger lain,rupanya bukan ISz sorang je yang kena, tapi dah ramai,, beberapa hari after tuh, ISz try bukak dashboard then verify e-mail.. Blog pon dah pulih! Syukur Alhamdulillah.. Maaf la kepada sesiapa yang datang blog ari tu, tapi jumpa lembaga nie :)


Belom sampai masa untuk delete blog nie.. Sayang lagi kat blog :)

12 lying to myself:

SoLy SoLicious said...

selamat kembali :))

Cik Orkid said...

Kak, klu jd camtu , cane nak verify email ? yang kena bg phone number tu ke ?

Gentleman Frog said...

salam,

camna boleh jdi cmni

iszieylyanziy said...

@soly : hekhek,,maceh :)

iszieylyanziy said...

@orkid : yup,,y die bg code pe nth,,huhu

iszieylyanziy said...

@frog : tataw la cm ne,,bukak2 da mmg cm nie,,

budak penjara said...

haha..stuasi ko sama cm aku smlm..mmg sial je blog ni

fiezah91 said...

haritu ingat delete blog. arini ada lak.aiseh..

ctk said...

patotla aritu ct bukak xley, ct igt da tukar link..huhuhu

iszieylyanziy said...

@budak penjara : hahaha,,,amboi sedap2 je,,biasa la,,bnda free,,huhu

iszieylyanziy said...

@fiezah L syg kot nk delete,,ne ley delete :P

iszieylyanziy said...

@ctk : xnka tukar dah,,tukar ke domain je kot,,ahhaha :P