CAMP TEBU VIEW

4 hari tidak mengonlinekan diri or dalam erti kata lain 4 ari tidak menjadi silent reader blog korang sebab camping wajib unit beruniform! auch! bebudak sekolah sangat! nak buat macam mana, dah nama pon guru pelatih,,,ikut je lah! mana nak jumpa camping yang boleh makan durian, buah duku ke langsat ke apa entah, mandi sungai macam tu! haha.. susah nak jumpa...lalala... jadual pon tak pack sangat, yang haru biru line tak berapa nak ada! apa pon setel semua perkhemahan, tinggal assignment je yang belom setel...pening pening! apa pon syukur Alhamdulillah tak sakit masa camping, sakit pon sikit je! ubat kan ada! kain pelikat pon ada! opsss!! takat nie la merapu tok ari ni,kita jumpa lagi di lain hari yg entah bila akan datang! see you soon! :)







8 lying to myself:

hafiz hafizol said...

gunung tebu ??? banyak pacat kan ?? haha...

iszieylyanziy said...

@HH : xjumpa pacat pon,,haha:P

Mohd Izzar said...

wahhhh,,,seronok2...hohoho

ctk said...

wah...seronoknyer dia g camping...ct da lama x g camping...takot pacat..hehehe

iszieylyanziy said...

@izzar : tak langsung

iszieylyanziy said...

@ctk : haha,,xjumpa pacat pon,,ngee

Bluewendy said...

hik3...cik wendy dulu mase skolah rendah pon pengakap...syiookkk3!! =)

iszieylyanziy said...

@yus : hahaha,,,suke2x,,pengakap rilex jek,,,xabes2 ngn gejet