Happy Saturday


Selamat pagi korang,, Eh alamak,tapi sekarang dah bukan pagi,,sat nak tengok jam..tengahari ke petang nie.. Lalala.. Hari ni hari Sabtu.. Cepatnya masa berlalu.. Terlalu cepat macam baru je mula cuti (ISz cuti depavali seminggu). Esok dah kena mula belajar (untuk lecterur yang rajin la) sebabnya,sepatutnya..dah study week..lecterur kena bagi peluang pelajar yang baik macam ISz ni study kat bilik (study tok perkemaskan skill kuak rentang) lalala...Tapi yelah,sistem IPG bukan macam sistem IPTA lain..Study week pon still kena ke kelas. Selamat kembali pulang to all of mizanis student! :) Petang Isnin ni ISz sampai lah!!! Apa??? Petang Isnin?? Ponteng lah tu! Opss.. Syhhhh!!! Rahsia :P


gambar dari atas jambatan Tok Pasai.. Kat Kuala Kedah! Love to snap a panorama :)

ISz cakap : awak-awak,kenapa masih bertanya khabar saya andai awak dah buang saya dari hidup awak disebabkan dia??


28 lying to myself:

Juliet_iRa~" said...

ponteng kelas ea isz!haha..report kat pengarah..;p


lama xjengah sini...:D

Lai Qma said...

nah..for u..hihi

http://pelangidinihari.blogspot.com/2011/10/thinkerbell.html

iszieylyanziy said...

@juliet : huwaaa,,,syhh,,,rhsia,,haha :P

iszieylyanziy said...

@lai qma : erk???ape???

aisya said...

cantikkkkk la gmbar tuuuu... hehe

iszieylyanziy said...

@aisya : haha...kan,,,

Ungu Violet said...

mmg cantik gambar tu...pandai amik gambar...:)

besalaa tuh...bila owang dh xder baru terkenang2...huhu

iszieylyanziy said...

@ungu : haha,,maceh :) ...kan,,dah xde baru terkenang,,atau bosan2 cari kite jugak,,hehe

eRza farEeha said...

selamat ari sbt!!!
eh..balik isn..amboi2..ahha
cntek la gmbo u snap..kamera ap tuuu

Hanih Borhan said...

amboih ponteng kelas, haha :p

AinsHa=( said...

wah, ponteng erk...bakal cikgu pun boleh pnteng..terbaek...

sis92 said...

hepp jangan ponteng kelas..nt terbiasa tahu ?

Nazifa said...

ponteng clas?malas tol budak neh :p

iszieylyanziy said...

@erza : hak3x,,jeles letew :P kmera kamera! haha :P

iszieylyanziy said...

@hanih : alorh,,,diam2,,,rhsiaaaa

iszieylyanziy said...

@anisha : hakhak2,,perli la tu,,sobsob,,

iszieylyanziy said...

@sis : bukan selalu,,lagipon kedatangan dah tak ambik

iszieylyanziy said...

@nazifa : bila i rajen nieyh,haha

ctk said...

ciannyer kena g kelas...xpew2..mOga result nti gempak2 ye..hihi


*lelaki tu nyesal la tuuuu :D

iszieylyanziy said...

@ctk : terpaksa,,kene g wpon xlarat,,hoho..nyesal??xkot,,

ILA HonEyBuNNy said...

haipp...jangan ponteng kelas....gegegege....;-)

iszieylyanziy said...

@ila : hak2x,,ane ade,,xpom :P

Juliet_iRa~" said...

heee..report2!;p

stat exam bile??

iszieylyanziy said...

@juliet : 14hb nie,,hehe

BlueiceButterfly said...

~cantik pic tue..suka jugak pic cam tue..hehe

iszieylyanziy said...

@blue : wah,,sama la kite,,suke pic cam tu

Suara Kalbu said...

Cantik gambar pemandangan tu. Pandai yer amik gambar :-)

iszieylyanziy said...

@suara : haha,,tq :)