memanjat kesyukuran

Alhamdulillah,,segalanya berjalan lancar walaupon terdapat sedikit komplikasi dengan hati,,, tapi dah okay.. Report pon dah okay..cuma kena buat rawatan susulan sampai betol-betol sihat.. Ni yang malas nieyh... Nak tak nak kena buat jugak! ISz kan kuat...


sila telek gambar bunga di atas.. bunga ros kan? warna biru kan? pernah jumpa? pernah tengok? google je banyak.. Tapi masalahnya, bunga ni ISz tengok ada atas meja masa bangun tidur pagi tadi... Seingat ISz, arwah MDH je yang suka bagi bunga ros biru nie, tak mungkin lah dia yang bagi kan,, tak kan mama dan papa mertua tak jadi pulak bagi? Salah bilik agaknya...


ISz cakap : thanks korang yang wish ISz cepat sembuh :)


34 lying to myself:

Faieza Maddaru said...

Semoga cepat sembuh dear...:)

Ungu Violet said...

semoga kuat & tabah yerr...penyakit tuh penghapus dosa taw...bersangka baik dgn Allah yer...

moga cepat sembuh & sihat seperti sediakala..:)

iszieylyanziy said...

@faieza : hehe,,,thanks :)

iszieylyanziy said...

@ungu : insyaAllah,,mudah-mudahan

Nazifa said...

ok boleh balik rumah :p

iszieylyanziy said...

@bulan : hehe,,besok la :)

najihah sahami said...

heheh..untungla dpt bunga biru...unik kot..

semoga cepat sembuh ye isz sayamm....

iszieylyanziy said...

@mish : untung pe,,haha,,maceh mish cayam

fiezah91 said...

eh.ada org bagi dia bunga la.hehe :D

iszieylyanziy said...

@fiezah : hehehe,,,sape sape,,mana?

eRza farEeha said...

cepat2 baek syg..t leh dpt rose biru..heee

iszieylyanziy said...

@erza : haha,,,da dapat pon :P

misyamissyou said...

alamak isz, miss banyak benda ni..tp faham la jugak sikit2..pe2 pn kuat okay! :D

cik bulan said...

syg..ko sakit ea...moga cpt sembuh..=')

psst:akulah yg bagi bunga tu..harharharharhar..

Mohd Izzar said...

lawa bunga tu...ouh, smoga cepat smbuh :)

iszieylyanziy said...

@misya : haha,,apa yang tak paham

iszieylyanziy said...

@cikbulan : hahha,,dah tu ko mintak balik bunga y ko bagi eyh,,haha :P

iszieylyanziy said...

@izzar : ingtkn aku y lawa ,,hahaha,,,by the way thanks!

anamizu said...

ros biru =)
owhh ya semoga cepat sembuh ye ;)





luv,
cik ana

Woofer Storm said...

syukur,..dah sembuh dah??

rajinkan diri ikut jadual yang diberi..take care ye fren^^

ctk said...

alhadulilah...isau ngan isz...hihi..semoga cepat sembuh sayang..nti kita makan tutti frutti..hehe :)

cik helena said...

kite baru jatuh cinta dengan kaler biru gelap.cantik kan!!

Leeya Hezlin said...

wah,bunga ros biru..
xpernah nampak pun..
cantik2.. >_<

AinsHa=( said...

Alhamdulillah, akak dah sehat. Keep strong ye kak. SMILE:>

ILA HonEyBuNNy said...

alhamdulillah...

semoga sihat seperti sedia kala...amin..

iszieylyanziy said...

@ana : thanks dear

iszieylyanziy said...

@woofer : nak ikut jadual tu y malas,hikhik,,by the way,,thanks

iszieylyanziy said...

@ctk : wah,,xsabar nk mkn,,,,hehe,,ct blnje tao

iszieylyanziy said...

@cik hel : sgt cntik! hehe

iszieylyanziy said...

@leeya : nnt p cari kat kedai tao,,hehe

iszieylyanziy said...

@ainsha : hehe,,smile always

iszieylyanziy said...

@ila : amin :)

Miss Eiza said...

bestnya dpt bunga~

*cepat sembuh ye dear....be strong

iszieylyanziy said...

@eiza : thanks yunk