setahun berciumcium

petang tadi mengonlinekan diri di twitter dan facebook,,bosan bertuit tuit, bukak facebook..new feed my roomate is "chimchum".. tetiba rasa nak like and terfikir bulan ni bulan 10...meaning dah setahun lah berlalu kisah ISz dan chimchum dengan boy :) *bukan cium-cium okay .. First time ke chimchum with him kan.. Nampak je petronas cabang 3 kat pengkalan chepa tu, roomate tanya nak tinggalkan ISz kat sini tak... haha,,itu kisah tahun lalu yang tak perlu dikenang :)

by the way kami tak terus ke food village tok berchimchum.. Lokasi pertama is ke Tutti Frutti yang baru bukak dekat depan Taman Tengku Anis! Laaaa.. Tak banyak pilihan pon,,, Ada 8 je if i'm not mistaken la... Makan je lah yang mana ada..

ISz and my roomate at tutti frutti


p/s : esok hari jumaat..hari cuti bagi negeri Terengganu dimana tempat ISz belajar... Tapi ada spotcheck bilik pagi esok! APA INGAT KAMI BUDAK ASRAMA KE APA??? Please la,jangan dok treat kami cam bebudak sangat...

4 lying to myself:

ctk said...

eh..dok kelantan ke? ct xpergi lagi kt tutti fruti tuh..huhu


p/s : ct pon xske spotchek!...treat kita cam budak2...eiiiiii...sbb tu sem dpn ct n kawan duk umah sewa je..huhuhu

iszieylyanziy said...

@ctk : is stdy kt tganu,,tp dok klntn n penang,,haha,,awat??dok klntn gak ke???? kami wajib dok asrama,,huhu

pudenz said...

sdap nye .... lame x mkn tutti frutti

iszieylyanziy said...

@pudenz : laaa...jom mkn,,blnje ISz :P