tertangguh lagi

petang semalam dalam pukul 1 petang text my classmate cka suruh text #FH and bagi barang dia yang pernah ISz ambik or mereka tersalah ambik.. Tapi #FH tak reply pulak.. Baru ingat nak bawak balik external hardisk ISz.. Da lama sangat dengan dia.. Bukan guna pon kalau ada dengan #FH.. Simpan dalam beg.. Entah-entah dah beranak pinak external tu.. Ingatkan lepas balik cuti deepavali nie, dah tak ada simpan barang #FH,,tapi tertangguh lagi dan lagi,,disebabkan ayat ni

orang tak nak ambik dengan cka,orang nak ambik dengan dia and bukan ambik dekat pagar

ha,kalau korang nak tahu,pagar ni dekat je dengan blok asrama ISz,, pagar nie lah tempat selalu ISz ambik barang dengan #FH..Tak jumpa lama pon.. Cam sesetengah orang boleh pulak dating dekat situ.. Tapi ISz xdating pon,,ambik barang then blahhh...

Nampaknya kena jumpa #FH face to face! Oh my... Dah,lupakanlah pasal dia..remove dia jauh-jauh dari dalam hati (macam boleh) jom bercakap sal tutti frutti... Ni dah kali keberapa dah ke tutti frutti...petang semalam tunjuk jalan dekat akak senior tomel comem Kak Ollyn, Kak Sam and Kak Nisa.. Nak sangat makan tutti frutti... Sekali makan, ambik kau... Dekat rm20 leebih kena... Tapi berbaloi dan puas hati "kata merekalah"

yummy!!!


bila baskin robbin nak bukak cawangan dekat kelantan??? nasib lah ada dua rumah...teringin makan je balik Penang! haha

8 lying to myself:

ctk said...

sabar jer la ye isz..huhuhu..ilangkan perasaan mu terhadapnya..kamu kena kuat..huhu

jom doa sme2 supaya baskin robbin akan adew di kelantan..yeahhh!hahaha

iszieylyanziy said...

@ctk : haha,,klu ttb baskin robbin ada dekat sini,,,ct blnje is!! yeay!! haha

Ungu Violet said...

x penah plak mamam tutti frutti nih..eskrem yg buh mcm2 tu kan..

penah mkn yg same species ngan dia..ape ke nama dia ntah...mmg mahal gak...huhu

iszieylyanziy said...

@ungu : baskin robbin kot,,ag sedap! hehe,,ke makan ape?heheh

anamizu said...

Tutti Frutti sedapp!
baskin robbin pon best!
dlu kt penang sllu p mkn! hehe



luv,
cik ana

iszieylyanziy said...

@ana : kan,,,nak balik penang makan puas2,,,kne sedai duit byk2,,haha

ctk said...

isz...semestinya ct blnje ..bila lg kn..hihi..(alahai...kering lg duit aku cmni..huhu)

iszieylyanziy said...

@ctk : kumpul duit bebanyak erk