Untung berfacebook!

haha,,untung jugak berfacebook! ha,siapa kata facebook tak ade keuntungan.. tak caya? boleh contact dengan family yang jauh! Macam ISz dengan adik.. ISz kat Penang, dia dekat rumah sewa dekat Politeknik Kota Bharu.. Jauh gak tu.. Tu satu,lagi keuntungannya ialah jimat kredit nak call angah! Dah lah susah sangat nak angkat phone,, Busy bebenaw!

Tao lah,facebook sekarang kan dah boleh berwebcam and calling-calling lagi! Auch! Memang jimat kredit lah! (dah macam ayat karangan je) Ergh! Abaikan...

Mimpi apa entah adik call dekat facebook tuh! Pas tu dok berwebcam dengan ummi.. Ecece... ISz nak on9 terbantut seketika..


ha,nilah sorang adik ISz.. Sorang ni ja.. tak banyak.. Gadoh-gadoh pon.. Sayang lebih! :)

32 lying to myself:

fiezah91 said...

hahaha. jimat sangat tu kalau pakai fb je. kalau 3g mau habis krdt.haha :P

iszieylyanziy said...

@fiezah : ha! tao xpe,,hehe

sis92 said...

berita baik untuk mereka yg gunakan ke arah kebaikan

tapi yang sibuk nak menggatal tu khabar malang haha :P

takdak fb lalala :)

iszieylyanziy said...

@sis: hak hak,,kan kan,,kalu kearah kebaikan xpe,,jgn salah guna jek

BlueiceButterfly said...

~wah..siap berwbcam..hehe
tak pernah lagi..selalunya kalau wbcam guna skype jer..:)

iszieylyanziy said...

@blue : die gabung ngn skype ni,,,sbb mmg kuar skype,,,hihi

Eyda Dania said...

eyda slalu date dlm fb je...mls nk gne msej...jimat krdit..hahaha..

aisya said...

x pernah try lg video call fb tu.. biar je la..

Hanih Borhan said...

wow!xtaw pulak bley call jugak...speed dia macammana?sekat2 x?

iszieylyanziy said...

@aisya : klu adik is xtry tadi,,is pon xde nk try

iszieylyanziy said...

@hanih : depends on the line la,,,klu line lju ok je :)

eRza farEeha said...

hahaha..gune berwebcam lg jimat en..
skype la terbaek!..hee

Woofer Storm said...

fb ada baik buruk,bila dislhgunakan itu yang menjadi payau..hehee

slmt berhujung minggu^^

cikpinky said...

isz kedekot!hahaha

iszieylyanziy said...

@erza : haha,,kan kan,,skype la,,

iszieylyanziy said...

@woofer! sokong! so ,,,,jgn la salah guna :)

iszieylyanziy said...

@cikpinky : jimat lah! ahha

ctk said...

bes tull! ct webcam ngan bf je..hahaha


*kem salam kat adek


teeeeeeeeeeeeeet :D

zikeryhassan said...

untungla ada adik dan fb. kbai :P

iszieylyanziy said...

@ct : untungla ade bf,,is single,, :) ngn adik je la

iszieylyanziy said...

@zikery : untung sangat,,tapi xde akak n abang cam ko

cik bulan said...

hotnya dia posing..er..kah3

Mohd Izzar said...

hahah..hebak la..

iszieylyanziy said...

@eyda : memang jimat la kan

iszieylyanziy said...

@bulan : hak hak,,tu jugak y ko tgk! haha

iszieylyanziy said...

@izzar : kemah keming! muahahaha

cikpinky said...

kedekot jugak..hahaha

AinsHa=( said...

untunglah ada WC..T~T

Faieza Maddaru said...

Tu la....ada baikny facebook ni..ade juga jumpa family yg los contc ..

iszieylyanziy said...

@cikpinky : haha,,xde xde :P

iszieylyanziy said...

@ainsha : untunglaaaaaaaaaa :P

iszieylyanziy said...

@faieza : jgn slah guna je :)