dulu dan sekarang

menggodek facebook dan twitter,,tapi more to twitter la kan...then, tetiba terasa nak click group PISMP RBT JAN 10 dekat facebook... jumpa post nie :


"sangat menyedihkan bila orang yang kita rapat menjadi renggang kan...

yang bila anda berjUmpanya anda terpaksa bUat2 tak pernah kenal dan dia tak

pernah jadi sebahagian dari hidUp kita, yang duLu anda akan selalU habiskan masa

bersama..taPi kini cUma melihatnya dari jaUh dan tidaK mamPu untUk

menghampirinya....

sahabat, maafkanlah akU jika akU yang bersalah"


ISz cakap : masih membiasakan diri dengan ketiadaan dia
ISz cakap : cuba menerima yang baru walaupon takkan pernah sama

14 lying to myself:

Lai Qma said...

ianya sgt mnyakitkn at dlm ni..sdeyh n sakit ttap trase sgt2 wlup0n kite brusaha utk mmbiasakn diri n cuba mnerima yg laen..huhu..
berharap mase yg brlalu dpt mgubatinyerr..

iszieylyanziy said...

@lai : its just for a while,,,tapi sakit dia,memang sakit lah,,kalah sakit kena chemo :(

Mohd Izzar said...

aku faham apa yg aku rsa...tgh rasa jgk skg ney..hohoh

iszieylyanziy said...

@izzar : ko rasa ape weh?sedih eh

LadyBird said...

smg trs tbh..

Apeach Blogspot said...

tngah merasainya jugak.^_^

ctk said...

em,,,trasa jugk neh....sedihnyer lah! huhuhuhuhuhu...nangis dlm aty...adeh

AinsHa=( said...

oh, erm, sabolah akak...situasi kita sma-lah ;(

iszieylyanziy said...

@ladybird : mudah-mudahan...amin :)

iszieylyanziy said...

@apeach : semoga tabah menghadapi :)

iszieylyanziy said...

@ctk : da penat nges dalam hati :(

iszieylyanziy said...

@ainsha : sabar gak okay :) time will heal everything :)

hafiz hafizol said...

sedey je ayat dia. membuatkan aku tacink jap.

iszieylyanziy said...

@HH : halolol,,,tacink plak dah