Just take a look


Gambar nie ISz snap dekat pantai yang ISz lupa nama dia.. Yang ISz ingat nipah je.. Pantai Nipah takpon Teluk Nipah! Alahai,,susah jadi orang nyanyuk ni.. Tengok gambar nie macam ada something je.. Entah.. Sweet kah? Romantik? kalau bukan muhrim...berdosa berdua-duaan adalah! Lalala..

30 lying to myself:

cik helena said...

senja pulak tu.is ke tu?aagaga

iszieylyanziy said...

@cik hel : uwaaaaaaaa,,,,bukan ISz lah,,is ambik gambar je :P tataw sapa

Leeya Hezlin said...

subhanallah..
cantiknya sunset..
>_<

iszieylyanziy said...

@leeya : bersyukur masih boleh menikmati alam ciptaanNya :)

Eyda Dania said...

nice....=)

iszieylyanziy said...

@eyda : :)

Lai Qma said...

iish3..pnti yg canteq..
tp sape tu..???

Miss Eiza said...

sunset cantik ;)
siapa tu tak kisahlah,bersangka baik sudah. mungkin diorang dh kahwin.mcm kakak saya selalu g tgk sunset ngan hubby dia stiap hujung minggu *umah kt langkawi. so sweet ;)

iszieylyanziy said...

@lai qma : tataw,,main ambik je :)

iszieylyanziy said...

@eiza : kan,,da kawen kot...cantek ! untunglaaaa...ley g tgk sunset slalu

Hanih Borhan said...

Cantik! Kat negeri mana pantai ni?

Aih, muda2 pun dah nyanyuk?hahaha...

Btw, nak gtaw, yg anda dah kena tag!!!

Jangan baloq liat ke link ni ye :

http://hanifborhanchanglun.blogspot.com/2011/11/tudiatag-tag-tag.html

Enjoy! :)

iszieylyanziy said...

@hanih : by the way tq tag! hehehe.. kat kedah :)

misyamissyou said...

aa..diorg mmg bukan muhrim sbb xpakai pn ihram..huhuu mungkin bukan mahram je..tp tempat terbuka kan..santek pic ni :)

iszieylyanziy said...

@misya : hehe,,entah la,,xnak pk pape,,y is pk,,gmbr ni cntek..hehe

ILA HonEyBuNNy said...

cantiknya...

suka tengok bila waktu senja....;-)

iszieylyanziy said...

@ila : :) kan kan :)

BlueiceButterfly said...

~cantik la..best dapat tengok cam tue :)

iszieylyanziy said...

@blueice : tengok la,,kat mktb ni ley tgk gak :)

AinsHa=( said...

cantik sunset tu tpi kurang cantik bila ada yang tak senonoh disitu..haiyaak, rasa nak gi terjah and duduk kat tengah2 depa tu..haha

fiezah91 said...

saya yang tengah duduk berdua-duaan kat tepi pantai tu.huhu

iszieylyanziy said...

@ainsha : haha,,silasila :P

iszieylyanziy said...

@fiezah : laaaaaaaaaa,,yeke

ctk said...

alahai..tgk matahari terbenam..sO sweeeeeeeeeeeeett!

nas said...

nice pemandangannya....
hehehe
ishh... ntah2 pasangan yg da berkahwin ke... think positively... keh3 :P

iszieylyanziy said...

@ctk : jom p tgk :P

iszieylyanziy said...

@nash : haha,,okay2,,aku think ++++++++++++++

ctk said...

jOmmmmmmmmmmmmm!

iszieylyanziy said...

@ctk : jom jom jom

LadyBird said...

cantik gmbr ni

iszieylyanziy said...

@lady : kan :)