Kacak Ensem kan Saya?

seronok layan movie petang tadi,,tertangguh rasa nak on9.. takpa.. on9 bila-bila masa pon boley.. Bukan ada appointment dengan sesiapa pon, cukup menjadi pemerhati yang berjaya macam blogger senget Ieyla yang makin cun sekarang ni.. Sila setuju dengan statement ISz,,kalau tak meh sini nak ketuk laju-laju.. Err Ketuk apa? Apa-apa pon boleh!

Dah dah! Cukup.. Terlebih makan daging gamaknya mengarut tak habis.. Mengarut takpa lagi dari mencarut kan? kan kan kan?? Opss! Eh korang, perasan tak apa yang ISz perasan? Alaa.. Perasan tak? Perasan tak ISz makin comel! Eh,tertinggal perkataan blog.. Maksud ISz, perasan tak blog Isz makin comel? *masukbakulangkatsendiri dalam erti kata moden *masukliftaktekanbutang! Err ada kaitan ke? Eh biarlah,penat jari jemari ISz yang runcing ni taip taw! Lalala :P



ni header dan chatbox dulu.. sekarang,korang boleh tengok sendiri kan? So tak perlulah ISz print screen kan..Hehe... Thanks a lot to ZikeryHassan yang menggedit blog ISz yang dah nak masuk 3 tahun lebih.. Low profile sangat kan.. Lala :P By the way, nak belanja McD large set lagi ke? XD


ISz cakap : Salam Maalhijrah.. Semoga tahun yang datang lebih baik dari tahun-tahun sebelum!


26 lying to myself:

~♥ Mawar ♥~ said...

Biru yang mendamaikan ^^

Hans said...

baik zikery tu
:-)

iszieylyanziy said...

@mawar : kan! suke biru sangat2

iszieylyanziy said...

@hans : hehe,,,kan,,baikkan classmate ISz! xoxo

zikeryhassan said...

untunglah ada kawan yg baik macam zikery tu.

iszieylyanziy said...

@zikery : untungla ada kawan cam kau kan! untung sangat

ctk said...

lawa gilew blOg kamuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

iszieylyanziy said...

@ctk : hihihik,,simple but nice kan?alamak alamak,,puji blog sendiri lagi,,pe pon thanks to zikery :)

Eyda Dania said...

nice blog...#puji terpaksa..hahaha..

iszieylyanziy said...

@eyda : uwaaa,,,smpi ati :P

sya hassan said...

blog isz biru g2.. gambo kat chatbox comel.. hahaha simple but nice.. :))

ILA HonEyBuNNy said...

niceeee....;-)

salam maal hijrah...;-)

iszieylyanziy said...

@sya : hakhak,,cam cikgu tak doodle chatbox tuh,, :P maceh

iszieylyanziy said...

@ila : :) salam maal hijrah :)

Cik Diana said...

salam maal hijrah. ;)

caliph shuriken said...

lama x singgah sini, missing in action laa, hukk...

*salam maal hijrah isz ^^

iszieylyanziy said...

@diana : salam maal hijrah :)

iszieylyanziy said...

@caliph : missing in action la sgt kan,,sobs,,,
salam maal hijrah :)

onie said...

wah,nampak kemas blog isz!suka :D

salam maal hijrah isz

iszieylyanziy said...

@onie : maceh2,,salam maal hijrah onie :)

Ungu Violet said...

yep...kemas & comeyy..:)

iszieylyanziy said...

@ungu : hehe,,maceh :)

AinsHa=( said...

wah, modified baru nmpak...hik2

iszieylyanziy said...

@ain : haha,,a'ah,,skali skala :P

noraim said...

blog akak mmg lawa! hikhik.

iszieylyanziy said...

@noraim : hak3x,,terima kasih syg :)