Kerinduan


rindu insan yang pernah bertandang di hati,, rindu insan yang di panggil FAE

28 lying to myself:

ahsfantasy24 said...

Siapakah ?
:)

iszieylyanziy said...

@ ahsfantasy24 : haha,,kawan lama

Ungu Violet said...

tepon la dia...sms ke...hehee

iszieylyanziy said...

@ungu : hee,,die busy dengan photographer job die,,xmao la kacao,,die xingt is dah kot..huhu

misyamissyou said...

hurmm rindu jugak :(

iszieylyanziy said...

@misya : kan,,kadang2 rindu jugak datang bertamu,,huhu

Yatie Awang said...

mengingat teman lama??? betul tu, kadang2 bila sendirian kenangan ;ama menerjah ke minda

KizZ said...

Fae cepat datang...hihi

P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

iszieylyanziy said...

@yati : kan kan,,kadang2 je la :)

iszieylyanziy said...

@kizz : haha,,dia dah tak baca blog ni :P

TiraPengemis said...

rindu jugak....hehehe

ILA HonEyBuNNy said...

rindu ohhh rindu..

sabar la..sob3...sbb tgh sabar merindu gak neh..hahhaha

eiyzniey said...

Kalau rnduuu..
Slalu la doakan utk kesejahteraan org trsebut..
Doakan jgk supaya dpt jmpe dye..
:)

iszieylyanziy said...

@ila : haha,,,rindi rindu aduh sayang merindu :P

iszieylyanziy said...

@tira : ehem ehem,,rindu sapa tataw :P

iszieylyanziy said...

@eiyzniey : hee,always,,tp jumpa? tak kot

DianaAzis said...

wah..rindu kat siapa tu?

iszieylyanziy said...

@diana : hee,,kawan lama

budak penjara said...

FAE?? singkatan dari pe tu..hehe

Juliet_iRa~" said...

adakah ehem2 y lama?;p

iszieylyanziy said...

@budak penjara : haha,,nama die la,,xkan nak gtao nama penuh kot,, :P

iszieylyanziy said...

@ira : tetttt! xde eheme3 lama la :P haha

AinsHa=) said...

ehem2, kalau rindu pergilah cakap kat dia...hik2

iszieylyanziy said...

@aisha : haha,,xleh xleh,,,huhu,,

eRza farEeha said...

wawah3...hahahha..FAE

iszieylyanziy said...

@erza : haha,,mek,,ape ape,,cite lame mek :P

Juliet_iRa~" said...

hahaha..;p..nak juga ckp ehem2 tu ;p

iszieylyanziy said...

@ira : haha,,ehem ehem tu perlu kan :P