kita tidak sempurna


Sometimes, we need someone to teach us, to love us, to hurt us, to protect us, and to help us to be a better person.

32 lying to myself:

misyamissyou said...

dont be sad..there's a reason why someone didn't make it to our future..someone better will come by..

ceh pandai gile bagi nasihat..muntah jap :P

iszieylyanziy said...

@misya : haha,,,xsedih,,bersyukur sebab die buat kita makin kuat :P
haha,,semua orang ade bakat jadi kaunselor,,haha

AinsHa=) said...

betul tu! perlu kan seseorang untuk support kita dri belakang.

iszieylyanziy said...

@ainsha : kan,,sokong! kena ade,,baru smngt,, :P

Yatie Awang said...

itu pentingnya mencari sahabat, yang benar2 sahabat

Perbaiki akhlak dan
peribadi

iszieylyanziy said...

@yati : bukan senang mencari sahabat susah senang

Ungu Violet said...

takyah kenang2 sangat....buat sakit otak tu sume..

apa pun semua yg brlaku mngajar kita mnjadi lebih tabah & matang..:)

iszieylyanziy said...

@ungu : yes! totally alright akak,,hehe ,,matang ke,,cam x je ase,,ngeh4x

TwIstiEs*meSti Mau* said...

i can be your techers...haha...
tapi..kena bayar laaa...mana boleh free2...haha....

iszieylyanziy said...

@twisties : err,,haha,,no need la,,dah ramai da jadi teacher :P

Juliet_iRa~" said...

btol2..tp kena org y btol..jgn org y slh..;p

tgkkk siapa y kemain lagi ni..aahahaha

ishiko said...

kita kan manusia

iszieylyanziy said...

@ira : haha,,sape kemaian tataw,,ni kisah lama,,ececece,,haha :P

iszieylyanziy said...

@ishiko : kan,,manusia tak lepas dari semua salah

Finaz Jaafar said...

i need that too !

ILA HonEyBuNNy said...

ya....

alhamdulillah..dah jumpa orgnya..;)

iszieylyanziy said...

@finaz : everyone need it :)

iszieylyanziy said...

@ila : alhamdulillah :)

Miss Purple Ungu said...

mmg betul tu
harap2 dipertemukan ngan insan yg mampu membimbing :)

si kiut lavender said...

sometimes...:)

kadang kala kita sgt memerlukan seorg insan di sisi utk membantu kita menjdi insan yg lebih baek..:)

DOMU-KON said...

setuju tapi percayalah... itu dengan izin-Nya..jadi berdoa la..

ubi said...

betul..tula sebab diciptakan pasangan kot..

khairul said...

kepada Allah kita berserah

khairul said...

kepada Allah kita berserah

khairul said...

kepada Allah kita berserah

iszieylyanziy said...

@miss purple : insyaAllah :)

iszieylyanziy said...

@lavender : indeeds :)

iszieylyanziy said...

@domu : always...amin :)

iszieylyanziy said...

@ubi : aah kan,,betul jugak

iszieylyanziy said...

@khairul : dan kepadaNYA kite bermohon ,,amin

Juliet_iRa~" said...

cecece..kisah lama juga y dikenang..;p..move on2..ngeeee

iszieylyanziy said...

@ira : haha,,,lalala,,move on la ni :P