lelaki hebat? Anda?

Lelaki macho bukan lelaki stylo, lelaki cool bukan lelaki mulut manis berkereta hebat, bekerjaya mantap bukan.Tapi hanya kerana dia mampu menjadi Imam :)

26 lying to myself:

Woofer Storm said...

siyes tak mampu lagi memimpin keluarga..itu pasal tak nak berkeluarga lagi...

Noraim said...

imam kepada rumah yg bakal dibina. kenapa awk pun post ke arah mcm neh? huhu.

emieysandra said...

nak cepat-cepat cari imam utk kluarga la. hee :D

iszieylyanziy said...

@woofer : takpa,,nanti dah ready,dah sampai seru,,,jadilah imam 4 ur own family

iszieylyanziy said...

@noraim : imam tu pon dah cukup,,nak suh jadi imam masjid cam demand sangat :) kenapa kenapa?post kita sama ke??

iszieylyanziy said...

@emieysandra : haha,,dah jumpa jangan lupa jemput kite :P

Elie Lily said...

Mereka yg betul2 boleh menjadi IMAM sahaja yang sentiasa di inginkan oleh setiap wanita!

iszieylyanziy said...

@elie : kan,,betol :)

konde said...

so....... sweet :D

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

ILA HonEyBuNNy said...

setuju sgt2...

mencari bakal imamku..;)

Fauzan Zain said...

betei betei..hehe

AinsHa=( said...

like like... pasal perempuan takde ke kak?

emy zulaiha said...

stuju sangat! haha siapekah bakal imam tue~jeng jeng jeng! :p

Juliet_iRa~" said...

like entry ni!:)

amboi2..asyik cerita psl lelaki je ni..dah ada calon 'imam' ke ni?heeee

Warna Warni Kehidupan said...

sangat bersetuju

iszieylyanziy said...

@konde : erk?haha

iszieylyanziy said...

ila : hak2x,,silakan mencari ye :)

iszieylyanziy said...

@fauzan : betei saje XD

iszieylyanziy said...

@ainsha : haha,,ain la buat,,akak takda idea XD

iszieylyanziy said...

@emy : jeng jeng jeng,,,siapakah bakal imam tu?tettttt

iszieylyanziy said...

@ira : lom ade calon la,,tengah mencari,,ngee,,lain la orang tu ,,,da ade XD

iszieylyanziy said...

@warna : ngee :)

LAici KAng Ais said...

siapa nak jadi makmum ku ? haha

iszieylyanziy said...

@laici : hahaha,,,wat la contest! XD

Aufahuda said...

setuju :))

iszieylyanziy said...

@aufahuda : :) maceh