Penutup Tirai 2011

2011 bakal menutup tirai beberapa jam lagi,, entry kali ni ISz tak nak cakap banyak,,just nak upload gambar sepanjang tahun 2011..upload gambar yang ade dalam lappy je,,gambar lain ade dalam external yang #FH pegang... BTW tengok je,,jangan komen pape taw! lala :P

JANUARI : berfoya-foya di Kuala Terengganu.. Pizza n Batu Burok Beach Resort


FEBRUARY : berfoya-foya di Restoran Anjung Bahtera lepas penat photoshoot dekat Bukit Keluang Beach Resort :)

berfoya-foya menghabiskan elaun di Kota Bharu.. Semua pakai seluar baru :P

MAC : photoshoot kat padang ragbi : SBE dekat sekincan : photoshoot at Bukit Melawati

APRIL : Prank sempena besday ISz,,air kolam hijau+telur+tepung


MEI : dinner meraikan KDPM and senior sem 8 yang keluar tahun ni.. Seriously penat but enjoy
JUNE : Fae at Seminar Penyelidikan PJ at IPG Kampus Sultan Mizan

JULY : no picture detected in my lappy :) :

AUGUST : berbuka puasa di ikan bakar Melaka

SBE di SK Durian Tunggal, Melaka for a week! What a BOSAN day

SEPTEMBER : raya at my home

SEPTEMBER : sambutan hari raya Aidilfitri at IPG Kampus Sultan Mizan

OCTOBER : BINA INSAN GURU at Pulau Perhentian

OKTOBER : Perkhemahan Badan Uniform at Tebu View Camp

OCTOBER : tutti frutti with senior : bulan yang banyak bertutti frutti : Deepavali : Study week

NOVEMBER : Study week : Balik Penang bergambar dekat puncak titiwangsa : Raya Aidiladha

DISEMBER : cuti sem : baby blogger ABADI SEKUNTUM MAWAR :)

semoga tahun 2011 meninggalkan kenangan yang berharga dah semoga tahun baru 2012 akan memberikan kenangan yang lebih berharga..semoga tahun hadapan lebih baik dari tahun sebelumnya :)

73 lying to myself:

AinsHa=) said...

Bestnya, berjalan je kejo. Hehehe

zikeryhassan said...

untungla. sem 3 baju merah. sem 4 baju biru. hahaha. kbai!

iszieylyanziy said...

@ainsha : haha,,mana ade berjalan,,mengesot je :P

iszieylyanziy said...

@zik : baju merah sem 3 ke?sem 2 la weh,,baju biru tu dari sem 3 till sem 4,,,berakhir dibulan 10,,sekian :P

ILA HonEyBuNNy said...

macam2 ada yer..heheh

tutti frtti tu...heheh

selamat tahun baru dear...

iszieylyanziy said...

@ila : hakhak,,bulan 10 yang penuh dengan tutti frutti,,
hepi new year gak yunk

★ aIsyaH ★ said...

wah...beshnyer pen0h dgn pr0gram2 yg menareq..! nice pic l0rh..=D

iszieylyanziy said...

@aisyah : haha,,thanks dear

acheeqa farhana said...

selamat tahun baru..moge segalany bertambah lebih baik..aminnn

iszieylyanziy said...

@acheeqa : amin :)

hassy chan said...

slmt taun bru hehehe..
wau bnyknye bnd wat msa 2011.. enjoy hehe

Uchi kay-f @hmad said...

slmt melangkah thn 2012 whi bakal cikgu!

iszieylyanziy said...

@hassy : haha,,program maktab semua tuh,,haha XD

iszieylyanziy said...

@uchi : err,,mana taw bakal cikgu ni,alamak

cikpinky said...

eh gmbar sy bersama wak pun de..ecece:P
rase femes la bergmbr ng retis..kikiki :P

iszieylyanziy said...

@cikpinky : aish,,retis mana pulak ni awak oii,,xde xde,,haha XD

cikpinky said...

nk sign!! kah kah ;P

iszieylyanziy said...

@cikpinky : haha,,2hb nanti ambik sign eh,,haha XD

Botak said...

jika disimpulkan., tahun 2011 adalah tahun yang penuh dengan berfoya-foya., hahahaha..

iszieylyanziy said...

@botak : arghh,,tidak,,mana ade berfoya foya,,aktiviti maktab tuh :P

budakijaupendek said...

ala.. nak komen gak.
hehe
syok berjalan..

emy zulaiha said...

wah mcm2 jadi thn 2011 ye :)

selamat tahun baru dear :)

~Nana BamBam~ said...

bestnye jalan2..ngee

Selamat menyambut Tahnu baru 2012 :)

iszieylyanziy said...

@budak : haha,,mana ade,,naik kete XD

iszieylyanziy said...

@emy : haha,,a lot of things,,epi new year gak yunk

iszieylyanziy said...

@nana : haha,melaran je la kan,,epi new year :)

~cik atin~ said...

selamat tinggal 2011. selamat datang 2012. semoga tahun 2012 lebih baek dr tahun-tahun sebelum ni.. ameen :)

kim heeruul said...

selamat tahun baru..^^

Ungu Violet said...

wah...sorotan sepanjang thn 2011...gud2..

selamat tahun baru..:)

TiraPengemis said...

ewah...meriahnya...
slmt thn baru yer...

SyedGraphiX dot Com said...

pehhh kemain. untunglaa banyak elaun. semua sesi menghabiskan elaun. HAHA

ahsfantasy24 said...

Nak komen jgx, colourful year! :D

P/s:
ahsfantasy24.com">Selamat tahun baharu, semoga hari mendatang lebih baik dan semoga tercapai apa yang diimpikan :)

Miss Purple Ungu said...

bestnya...asyik bjalan2 je
mcm2 aktiviti dia thn lps ye ;)

iszieylyanziy said...

@cik atin : mudah mudahan,,amin :)

iszieylyanziy said...

@kim : selamat tahun baru :)

iszieylyanziy said...

@ungu : selamat tahun baru gak akak :)

iszieylyanziy said...

@tira : meriah sangat,,haha,,maceh,,,selamat tahun baru :)

iszieylyanziy said...

@syed : eleh,,kau tunggu tahun depan eh,,ko tu lagi byk,, XD

iszieylyanziy said...

@ahsfantasy24 : haha,,,epi new year la ye XD

iszieylyanziy said...

@purple : hak hak,,mana ade,ngee :P

Yatie Awang said...

selamat tahun baru Iszi....kenang selalu sesuatu yang baik dan tinggalkan kenangan buruk dan ambil ikhtibar darinya...

semua gambar berfoya-foya ni..hehehe

ciK LyndaWawa said...

wah..gambar2 yang menarik..=]

buka buku baru jum...

iszieylyanziy said...

@yati : alamak,,mana ade berfoya,muahaha XD selamat tahun baru :)

iszieylyanziy said...

@cik lynda : maceh :) jom sesame bukak buku baru

hawiz said...

wah..meletop ko jah!..haahah..selamat tahun baru

iszieylyanziy said...

@hawiz : amboi3x,,,haha,,selamat tahun baru XD

Daddylicious said...

berfoya2 habiskan elaun... bunyi macam best jer berapa banyak dihabiskan...hehe

iszieylyanziy said...

@daddylicious : haha,,xde lah,,sesaje je tulis gitu,,beli barang maktab je,,ngee

Noraim said...

banyak nya gmabar isz gi jalan2.

psttt, isz asal mane sebenarnya?

iszieylyanziy said...

@noraim : haha,,kelantan,,parents stay penang :)

sya hassan said...

woah! tergamam jap.. habis stu malaysia isz pi terjah?? hek3

Juliet_iRa~" said...

selamat tahun baru isz!:)

heee..kan da ckp nt akk dtg..heee..kena ikut turn je..hee

kemain lagi gambar!rajin tu..btw, siapa FH?;p

selamat blk ipg esok...

iszieylyanziy said...

@sya hassan : hahaha,,mana ade,,baru 4 negeri,, :P

iszieylyanziy said...

@ira : akak ni,,haha,, #fh?? junior kat maktab tu,,dia pinjam external ambik assignment :)

Woofer Storm said...

nak komen juga..bnyak sangat pic ye,dari a sampai z..jeles tu.sy takde pic pun..hehee

iszieylyanziy said...

@woofer : elele,,xde sbb xnak masukkan :P,,penutup dengan gambar,,sebelum ni xde XD

Nelly The Strange said...

Happy New Year ^__^

si kiut lavender said...

eh2...eppy new year...

byk ceritera ya utk thun lpas..:)

iszieylyanziy said...

@nelly : epi new year

iszieylyanziy said...

@lavender : haha,,marathon cite gune gmbr je

hAnAhunY melancholY said...

waa..byknye pic dy 2011..troz ase nk chck pic lm lappy ney gk...hahah. ;)

~♥ Mawar ♥~ said...

Thanks baby is :))

~♥ Mawar ♥~ said...

ada entry khas untuk baby is ..

shahrazali said...

hidup awk penuh dgn warna-warni la..hehe.... sepanjang tahun ada program best kan...

smoga thun 2012 ni jadi lebih baik dan menarik lg k..

zulhilmi tempoyak said...

untungla siap ad timeline lg.

hihihih...

ape pon smoga min kuat utk tahun 2012. :)

iszieylyanziy said...

@hana : muahaha,,sengal,,check jangan tak check

iszieylyanziy said...

@mawar : haha,baeklah mama baby :P

iszieylyanziy said...

@shahrazali : warna warni tu perlu :P thanks,,same goes to you :)

iszieylyanziy said...

@zulhilmi,,itu yang nak,nak kuat :(,,thanks yaw

syahirooAhmad said...

:) kejapje masa berlalukan.. bila kita skroll entri2 lepas,semua nye berlalu dgn pantas kan.. :)

iszieylyanziy said...

@syahiroo : kan kan,,kejap je,,amal tak jugak banyak,,hurmm,,

Finaz Jaafar said...

okay kesimpulannya aktiviti2 kamu adalah best..walaupun ada yang kamu kata bosan at least next time bukak balik gambar2 ni kamu akan tersenyum kan =)

iszieylyanziy said...

@finaz : hahaha,,kan kan,,bukak ari tu pon dah buat kita tersenyum2,,hehe