SIAPA KAU!

Assalamualaikum dan salam sejahtera korang.. Sehat tak? harap sehat-sehat je erk,, ISz pulak sehat-sehat je,,kaki je sakit sebab jogging ke pantai Bukit Kluang petang semalam,,nak naik tangga seksa jadinya.. (ayat macam tulis surat jek).. Err abaikan,,,

Dah baca tajuk entry?? Ha.. Itu persoalan.. banyak persoalan yang berada di minda,, Alaa,,macam lagu Cinta muka buku tu,, semua orang tahu lagu tu rasanya kan.. Err tak ada kaitan,,

Straight t0 the point,,sebenarnya ISz ada terbaca ANONYMOUS post dekat chat box ISz.. Nak tahu dia tulis apa??? Sila lihat.... Jeng jeng jeng...


Dia komen nama ISz sedap lah! by the way,, ISz ucapkan terima kasih lah sebab dia bagi pujian kat nama ISz tu kan.. Terharu.. Tapi yang belakang tu jadi persoalan.. Perangai kenapa?? ISz pon reply la dekat chatbox yang sama gak,,sebab dia tak bagi link pon,,then dia cakap ISz keluar dengan pakwe orang! OHMAI!!! APA?? WHAT?? WHEN?? HOW?? and yang paling penting WHO IS THAT "PAKWE ORANG"?

Seingat ISz lah,,dah lama ISz tak keluar dengan mana-mana lelaki yang digelar "PAKWE ORANG" dan THE MOST IMPORTANT IS .. ISz tak kenal pon siapa "PAKWE ORANG" yang dimaksudkan..

Okay lah,,ISz mengaku ISz bukanlah baik sangat pon,,ISz ni JAHAT! JAHAT gila,,but semua orang tahu no one's perfect kan? Kalau betullah ISz ada terkeluar dengan "PAKWE ORANG" 3 bulan yang lalu (sebab 3 bulan dah tak keluar dengan mana-mana lelaki,kalau keluar pon sebagai kawan je! KAWAN) ISz mintak maaf... Penat dan malas nak gadoh-gadoh,, just satu je ISz bagitahu,, JANGAN BALING BATU THEN SEMBUNYIKAN TANGAN *peribahasa ni entah betul entah tidak*


ISz cakap : kalau tak puas hati cakap je depan-depan,,jangan sembunyi cam tu,, semua masalah boleh dibawak berbincang,kan...

ISz cakap : Agak-agak la kan,siapalah "PAKWE ORANG" yang bertuah sangat tu erk..


45 lying to myself:

.: iEyLa :. said...

xagak2 lar diorang ni..
nk sound depan2 la..berani kerana benar la..
wat xthu jela yunk..

iszieylyanziy said...

@ieyla : kan yunk,,tak pe,,i dah pernah kena cam ni,,selalu sangat anonymous ni mai blog i,,hehe

★ aIsyaH ★ said...

ada gak 0rg mcm tu eak..um..ntah2 slh 0wg tak..0r dia tu xde keje laen k0t..sabar je lah yer..hee~=D

iszieylyanziy said...

@aisyah : hehe,,entah la,,takkan salah orang kot,,reply je chatbox tu,entah la,,,xlayan sangat pon,,its okay,,thank yunk

Noraim said...

kalau org jenis neh mmg sah takut nk face to face. sabo je lah.

ahsfantasy24 said...

anon2 ni pengecut,
jangan nak layan sangat :)

kita hidup dengan cara kita sahaja ^^,

iszieylyanziy said...

@noraim : muahaha,,,kan,,tapi takpela,,hormat je kat die,,yang penting kita tahu pe yang kite buat

iszieylyanziy said...

@ ahsfantasy24 : tu la,,dah banyak kali kena,,tuduhan same je,,dah la main tuduh je,,yang penting kita tahu kita tak buat kan,,heee

Uchi kay-f @hmad said...

isz xyah amik pusing psl hal pakwe urg ni okeh...!

iszieylyanziy said...

@uchi : kan,,buang karen je

~cik atin~ said...

adoyai. ade jugak yang camni (",)

iszieylyanziy said...

@cik atin : manusiaaaa,,,macam2 ragam

acheeqa farhana said...

takyah layan org mcm tu..sy pon pnh kena ap y awak kne..ske2 je tlis kat shoutbox mcm tu..tak matang lgsg..eee,gram la..

ciK LyndaWawa said...

tak payah risau hal org sude..hehe

iszieylyanziy said...

@acheeqa : haha,,kan da kene tak matang,,alah,,rasanya budak lagi kot,,xpe xpe..abaikan je dia

iszieylyanziy said...

@lyndawawa : haha,,taw xpe,,kan

shera haifa said...

takut laa tu. kalau berani mst dah taruk nama..
xpyh layan sngt laa.. pnh kene jgk cm nie.. malas nak layan laa..
;_

kim heeruul said...

mungkin dia salah faham kot.

Woofer Storm said...

takpe,sy kan ada..hahaa

#sabar ye..dugaan..

iszieylyanziy said...

@haifa : haha,,kan,,ni pon bukan 1st time kene,,adoii

iszieylyanziy said...

@kim : no komen lah tu,,kene tanya anony tu la,,heee

iszieylyanziy said...

@woofer : aik aik,,bukan selalu ade ke,,hehe XD dugaan.....

ciK LyndaWawa said...

macam dia tu bgs sangat kan...hehe=]

eRza farEeha said...

the class lansung pki anon kn!...ckp kt die "pkwe je pon..bkn laki kau!"

Yatie Awang said...

wowwww..banyaknya soalan, tak terjawab anon tu hahahaa...
anom memang macam tu, cari publisiti..sabar ek
Kisah berbeza anjing dan kucing

iszieylyanziy said...

@wawa : hehe,,tu la pasal,,dia bagos la tu,,sebab tu berani cakap cam tu,,maybe :)

iszieylyanziy said...

@yati : haha,,memang x terjawab kot,,lala,,xde respon pon

Finaz Jaafar said...

cmni pn ada??wt bodo je..
tgh pk ni de tak kua dgn pkwe org **tetibe

iszieylyanziy said...

@finaz : hahaha,,ade ke?lala,,susah la kalau nak berkawan sekarang ni

AinsHa=) said...

dia jeles lettew kak :)

iszieylyanziy said...

@ainsha : haha,,tak bertempat tuh

Boyz_ed said...

Kdg2 ada org jlous ble jdi anonymous nieyh .

iszieylyanziy said...

@boyz : haha,entah la,,malas nak ambik port,,dia pon da senyap tu

iszieylyanziy said...

@erza : hakhak,,biaselah orang kan,,,

Juliet_iRa~" said...

heee...ini rupanya y buat isz gundah gulana tu ea..hee

wat xtau je isz,..meh akk tlg baling batu kat org tuuuuuuu;p

Miss Purple Ungu said...

tah sape la cik anon tu ye huhuhu
dh la x berani nak taruk nama sendiri :)

Nelly The Strange said...

sabar je la ya ... manusia ~~

iszieylyanziy said...

@ira : ahaha,,is dah tahu dah siapa

iszieylyanziy said...

@purple : orang gila memang cam tu,,lala

iszieylyanziy said...

@nelly : tu ah,,tak payah nak takut kat manusia

budakijaupendek said...

haha
orang macam ni sangat la penakutnye.

iszieylyanziy said...

@ budak : hakhak,,biarkan je die,,

aisya said...

meroyan kot. tu yg macam tu.. hehe

iszieylyanziy said...

@aisya : haha,,maybe lah kot XD

Miss A said...

ahaha,anonymous ni jenis perempuan tak insecure dgn bf dia kan.such a moron. :P