#12 Spontaneous Thursday


Asal khamis je terserampak ala-ala "mata bertentang"


p/s : IPG Kampus Sultan Mizan taklah besaw mana pon kan..Opsyen lelain pon..Kalau tak terserampak sekali dalam seminggu tu,maybe ISz boleh buat sujud syukur lah kan? #kbye

ISz cakap : tidak sehat..tidak sehat... T_T

16 lying to myself:

zikeryhassan said...

kemain. kita hari hari terserempak kan? :P

Woofer Storm said...

tak sihat ,p la berehat..jgn lupa minum ubat ye..

#kita tak pena jumpa pun^^

cik helena said...

tak faham??*blur*

jodoh?heheee

Ungu Violet said...

terserempak ngan siapa teww...ehem2 eh?..hihi

mamam obat tau...take care..:)

iszieylyanziy said...

@zik : terserempak dengan kau memang la hari hari,,dah classmate kan,,ngekkk

iszieylyanziy said...

@woofer : haha,,thanks :) xpernah jumpa kat luar,,tp slalu jumpa kat blog,,lala

iszieylyanziy said...

@cikhel : haha,,tataw tataw,,is pon tak paham gak ,,lala

iszieylyanziy said...

@ungu : baik cikgu,,terserempak dengan dia,,tettt,,haha,,

Juliet_iRa~" said...

isk2..;p

pindah ipg je la kalo xnk mata bertentang..ahahaa :D

AinsHa=) said...

ehem2, mcm lagu mat daud kilau pulak..hehehe

iszieylyanziy said...

@kak ira : uwaaa,,,,takkan la sampai nak pindah ipg akak,,,haha,,xpe xpe,,is okay je :P

iszieylyanziy said...

@ainsha : haha,,kalau mata bertentang,,,,mataaaaa..ahaha,,sengal ain

Noraim said...

dengan siapakah? hihi.

ILA HonEyBuNNy said...

ehem3......

mata bertentang mata turun ke hati..hheheh

iszieylyanziy said...

@noraim : dengan orang yang is tak nak terserempak,,, :)

iszieylyanziy said...

@ila : tak turun ke hati pon,,sebab cepat2 alih tengok tempat lain