jimba jimba


Hye you all..Rindu ISz tak? Mesti rindu kan,kan kan? Nak nak stalker tu, hari-hari datang blog ISz kan? Rindu lah tu gamaknya.. Lala.. enough ISz jangan over..

Agak busy bila dah sem 5 ni sebab dah nak praktikum bulan 3 nanti..padahal sebulan je, tapi jadual pack ala-ala packpowder pulak..aih.. Baru-baru ni, ada rentas desa peringkat IPG Kampus Sultan Mizan ni (maktab ISz lah).. Muka burn,berbelang-belang macam harimau belang dah! Grr.. Take time kot nak hilang..

Taknak banyak cakap,sebab takda suara sangat sebab selsema (macam la menaip guna suara kan) Jom terjah weekand ISz baru-baru ni :)

yummy..try flavor peanut baru..sedap sangat :)

bertutti frutti kat depan mydin kubang kerian :)

ISz with ateh syikin :) bulan 12 nanti dia nak tunang dah, InsyaAllah..dah ISz bila pulak? Err err

Eyma and Syana masa makan chimchum

i love this pic :)

Balik rumah nenek kat Pasir Mas,have a nice sleep sebab besoknya ada shoot kat Taman Tengku Anis, Pengkalan Chepa :) .. Gambar shoot kat sana nanti ISz update lain kali ye :) Sabar..
ISz cakap : Pengkalan Chepa mampu mengundang kenangan..
ISz cakap lagi : hujung minggu korang pulak buat apa?

16 lying to myself:

Ungu Violet said...

err errr isz bila lagiii??....hehee..:)

Noraim said...

hujung minggu sy dgn buku je :(

mahirahnazlim said...

awat tak lurus IS bergambar ni . teleng ah MAH nak tengok HAHA

ahsfantasy24 said...

kalau dah merayau kat area KB tu
roger2 la, boleh jumpa :)

selamat berpraktikum ya!

AinsHa=) said...

untunglah dapat makan tuti fruiti...;(

iszieylyanziy said...

@ungu : tunggu la sesape masuk meminang,,kalau ada,,adalah,,tettt :P

iszieylyanziy said...

@noraim : wah,,sangat bagos

iszieylyanziy said...

@mah : mah la ajar is jadi teleng gitu,,hahaha

iszieylyanziy said...

@ ahsfantasy24 : alaa,,,rugi tak gtau awal2

iszieylyanziy said...

@ain : untunglaa sangat :P

.: iEyLa :. said...

saya cakap: bile nak berjimba ngan saye lg??

iszieylyanziy said...

@ieyla : ISz cakap u tak nak ambek cuti ke bulan tiga nanti??pesta belonnnnnn,,jom laaaaaaaaaaaaa

Woofer Storm said...

cantik gambar last tu dear..

#kalau shoot mesti best ni..buat keja yang lebih penting dulu^^

iszieylyanziy said...

@woofer : hehe,,buat kerja penting e,,bagos2

Juliet_iRa~" said...

akk rehat je lebih..;p

penat la kerja..wuuuu

hargailah ms blaja k..heee

iszieylyanziy said...

@ira : kan akak,,penat bekerja tak sama dengan penat berjimba #eh,,penat belajar,,haha