Cebisan semester 6

dah lama tak update.mak aihh,,bersawang dah blog ni rupanya.. kesian stalker nak stalk pon rimas.. almaklumlah penuh dengan sawang,so tak nampak la ISz.. ahak! perasan! Padahal tak da orang singgah pon XD 

SO entry comeback ni nak cerita pasal disebalik gambar XD enjoy your reading 

ini masa Amali Masakan untuk Subjek Pengurusan Makanan dan Teknologi.. Dapat soalan kena masak pastri goreng, biskut berasaskan kacang, air punch buah dan gubah buah! alahai.. tapi Alhamdulillah la,,dipermudahkan..masakan jadi,,biskut je cam pelik! haha.. 

ini Amirul! Snap gambar ni masa praktikal dekat Sk Kampung Raja.. Masa ni ada program 10RIBU Langkah! dekat 5km jalan kaki.. Sudahnya demam! haha

 ini gambar yang snap masa Outing with K.S.M Sniper! ingat la si AmerFirdaus bawak masuk jalan kampung bersimpang siur! Perginya 2 buah kereta.. 1 kereta dak laki, 1 lagi kereta perempuan.. Memang tak terkejar lah ISz nak kejar kereta Abrar.. Masa ni bulan puasa, around 6pm jugak la sampai kat tempat ni! memang cantik tempat dia.. Padi menghijau je.. Alkisah yang kelakar : punya la elak tak nak tayar kereta kena tahi lembu,sudahnya!! pheww.. tapi hikmahnya hujan lepas tu,,automatik tayar tu bersih XD

ini gambar jamuan Blok Kolej Kediaman Fatimah :) Jamuan ni memang ada setiap tahun.. untuk sambutan senior Sem 8 aka senior yang paling last! Almaklumlah dorang dah last semseter dah time tu.. Tahun depan giliran ISz pulak  berada ditahun akhir! Entah ada ke tidak jamuan cam ni kat blok tu.. Tak kisahlah.. moga dipermudahkan urusan ditahun akhir :)


 ini pulak gambar masa dinner dekat Bukit Kluang Beach Resort.. Dinner sempena supper dupper senior semester 8.. Dengar kata jamuan ni sebenarnya jamuan untuk 1 kelas je sem 8 je,,sudahnya kami semua yang beropsyen RBT terlibat.. entah la ye ke tidak!Malam ni ISz jadi photogprapher! penat weh! alkisahnya bukan ISz pon yang terlibat jadi AJK Dokumentasi.. Tapi ada lah sorang AJK tu wat bengkek je! Sekeh lelaju

 ini gambar masa berbuka puasa dekat Haza Bistro Kota Bharu.. Sedap lah nasi beriani kambing dia! tambah pulak bulan puasa kan.. tak tahu lah kot la sedap sebab lapar ke kan,, tapi design kedai ni memang best! cantiklah :) 2x dah ke Haza Bistro ni

Ini Outing with KSM Sniper dekat Tok Bali.. alahai cuaca mendung,tripod tak bawak memang tak dapat lah nak melandskape kan :).. Ada kejadian kat batu benteng,,alah malu!!! boleh buah nangka jatuh.. depan Abrar pulak tuh,,adoii malu,, nasib baik chentahati xkena hujan..

ni last event : pertandingan wau..terpaksa dan dipaksa buat wau demi markah! gila tak? haha..

Psst psst : Okaylah..next entry nak cerita pasal holiday kat somewhere XD


5 lying to myself:

cikpinky said...

hahaha..awalnye wat dh entry ni..2012 belum melabuhkan tirai :P

iszieylyanziy said...

@cikpinky : tu ah,,tak la,,nk backup entry y x update before ni :P wekkk

farisalhanis koja said...

adik saya ade dlm tu. amirul al razi.haha

farisalhanis koja said...

hahaha. amirul .adek saya. terkejut ade muke die time duk google2.haha.

Iszieylyanziey Istiqomah said...

@farisalhanis koja : la adik ke?hahaha,,kim salam dia eh,cakap cikgu istiqomah rindu! haha XD