IT's a Vacation

its a holiday!! a moment that i captured with my chentahati.. kenangan yang akan kekal abadi,,sebab tak tahu  bila lagi akan sampai sana! nak pergi dengan duit sendiri memang tak mampu lah.. here we go!! serba sedikit gambar yang sempat snap.. btw.. thanks mama! thanks ummi for this vacation :)

what a surprised!! they keep calling her Snow White! Maybe it just because she was wearing white dress.. err maybe lah! but for me,, she's scary with that TANDUK :P







warna warni,,cam dalam hati ISz masa ni lah,,warna warni! berbunga bunga! :)


The London Eye Premonade 
The London Eyes

bagi burung makan is the best moment i ever had :)

It's The London Brige! untuk laluan kapal kot jambatan ni boleh di buka dan ditutup kat tengah tengah tu! nice lah!



this is at Ice Skating at the Somerset House - snap before security datang ♥ tahu security kat area sini memang strict.. nak buat tu tak boleh,nak buat ni tak boleh! but who care! tengok! sempat je snap gambar ni! haha 

Psst psst : setakat ni nelah entry untuk kali ni! entry yang lebih banyak gambar dari tulisan! so tak lah boring kan XD 

psst psst : jangan la cari gambar ISz..ada orang membebel sat g kalau buh gambar ISz :P

10 lying to myself:

Az Meeda said...

Kenapa semua gambar tu tak ada muka Kak Is ? Kenapaaaaaaa ? Hahaaha

iszieylyanziy said...

@azmeeda : kalau ada,,xde la gambar cantik kan! hahaha XD

★ aIsyaH ★ said...

cantik nye gambar2 tu..pandai si photographer..hehe..

mesti seronokkan dpt g jln2..xD

iszieylyanziy said...

@aisyah : haha,,the best vacation ever yunk! best sangat :)

~cik atin~ said...

waaah. bestnye. teringin nak g sane.. hu3

نورعيم said...

isz pi sana ke? bilaaaaaaaaaaaaaaa? asal tak tahu pun? hahah.

iszieylyanziy said...

@cik atin : hehe,,pegi pegi! jom wat trip XD

iszieylyanziy said...

@noraimi : hehe,,tettt,,ari tu,,seminggu lepas mula cuti XD

Enh Ear said...

wah.. cantik gambar tu.. nicepicture..

iszieylyanziy said...

@anh Ear : thank u,,hiks