Solemnization Amira Suhaida+Akhmar


Assalamualaikum semua.. Seronoknya bercuti.. Tapi yang tak seronoknya bila kengkawan IPTA IPTS tak cuti.. Almaklumlah IPG cuti sama dengan cuti sekolah! Psst psst : cuti sekolah banyak tahu dalam setahun *jangan jealous :P


Melancong sudah habis, so fokus pada partime job.. Entry ni just focus on solemnization a.k.a akad nikah Amira Suhaida dan Akhmar :) 

Pagi sebelum majlis akad nikah, bakal pengantin buat Majlis Khatam Al-Quran.. Dan oleh kerana tak cukup orang, ISz pon kena duduk dalam bulatan tu, dan baca 2 surah.. Jadi Tok Guru mengajar mengaji kejap! :)

Perjanjian termetrai :)

dengan sekali lafaz je dan bergelar Puan Amira Suhaida.. Tinggalkan Cik tu jejauh ye.. Mesti bahagia kan dengan lafaz akad! waaa *tak sabar nak kahwin jugak #ehem!





Posing dulu sekeping dua kan.. 

Psst Psst : photographer pon nak interframe kan


Selamat pengantin baru diucapkan kepada Amira Suhaida dan Akhmar.. Semoga berkekalan sehingga ke anak cucu.. 

Psst psst : next entry kita tengok RECEPTION diorang pulak eh :)

4 lying to myself:

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

selamat pengantin baru buat amira suhaida dan akhmar :)

istiqomah said...

@c.m.a : sama sama kasih *tolong jawab :P

★ aIsyaH ★ said...

sweetnye mereka..xD

selamat pengantin baru jugak untuk mereka..semoga hubungan ni kekal till jannah. in shaa allah..xD

istiqomah said...

@aisyah : amin! in shaa Allah :)