Praktikum Fasa iii

Alhamdulillah,,selesai sudah praktikum aka praktikal fasa 3 ISz.. Yeay!! no more Rancangan Pengajaran Harian ( RPH ) panjang panjang tu! The best thing is! Sekolah berprestasi tinggi ni tersangat BEST!!! cikgu cikgu dia sooooo nice la! Fall in love.. Patutlah bigboss (guru besar) cakap tak kenal maka tak cinta,dah kenal sayang nak tinggal! cikgu cikgu senior kat sana sangat lah baik,mesra alam :)




 Saje nak bergambar dengan student *malas nak mengajar kan sebab dah habis observe :)

 Kak Gee,, Ustazah Hafizi yang flexible! walaupon akak ni jqaf..tapi dia yang training coral speaking sampai ke peringkat negeri! Kebangsaan otw lah tu. Amin 

Praktikummate at Tok Aman Bali Beach Resort.. SKTM punya family day 


Dengan cikgu cikgi senior tunggu anak anak mandi kolam :)

Action Song! test lens baru sikit! haha


Enjoy this school but tak nak posting sini sebab a lot of work to do! SBT kan.. See you on this jun and july SKTM.. Ada sebulan untuk INTERNSHIP kat SK Tengku Mahmud Sekolah Berprestasi Tinggi :)

6 lying to myself:

deno said...

meriahnyaaaaa :)

BlueiceButterfly said...

bestnya.kat mana pon mengajar yang penting pengalaman..gud luck :)

istiqomah said...

@deno : hikhik! 3bulan dipenuhi dengan macam2 aktiviti sampai demam sebab penat =.=

istiqomah said...

@BlueiceButterfly : hee,,tapi ade yang sekolah lepas semua tanggungjawb dekat guru pelatih,,sian jugak kat dorang,,xpelah,,pengalaman lah katakan! thank u :)

hana hadi said...

internship plak :)

tahniah sebab tamat praktikum III

Iszieylyanziey Istiqomah said...

@hana : yeay! tahniah!! intership relax sikit tak yah mengajar,,tapi kena cari bahan thesissss,,grr,,haha