Street Art Pulau Pinang

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. lama sudah tidak menulis di blog ni kan,, Tetiba terpanggil nak pos entry pasal street art dekat tepi tepi bangunan dekat Pulau Pinang.. Punya la bertahun duk Penang #bukitmertajam tapi tak pernah sampai dekat area street art ni..Jadi ambil kesempatan untuk ke street art ni dengan kawan sekolah rendah dulu.. Alkisah street art ni,ada je dekat bangunan dekat dengan komtar tuh.. dekat bangunan bangunan lama tu dorang lukis... banyak lorong..so parking je tepi jalan dan berjalan lah ke arah bangunan lama,,nak mengengsot pon boleh...

so kalau yang tak tahu jalan tu..waze je Armenian Street..follow je waze tuh sampai dekat area bangunan ni then parking...





 

psst psst : mohon beratur untuk ambil gambar di sini sebab ramai sangat orang yang nak ambik gambar,,and mohon buat muka tak malu posing depan orang yang kita tak kenal.. XD

0 lying to myself: